Live acumMireasa
Prime Time 20:00iUmor

Asia Express

DUMINICĂ, LUNI, MARȚI, MIERCURI | ORA 20.00

Exclusiv! Asia Express, sezonul 3. Lui chef Sorin Bontea i-a venit să îl muște pe Răzvan Fodor! Motivul te va face să râzi! „Pentru el a fost greu”

Chef Sorin Bontea a dus-o greu în „Asia Express”, sezonul 3. Nu că ar fi singurul! A povestit, pentru a1.ro, că i-a venit chiar să îl muște pe coechipierul său, Răzvan Fodor.  

Chef Sorin Bontea (dreapta) și Răzvan Fodor (stânga).

Chef Sorin Bontea s-a confruntat cu foamea adevărată în „Asia Express”, sezonul 3, la fel ca alți concurenți care s-au aventurat în această cursă extrem de dificilă.

A mâncat ce a apucat, fără să facă mofturi! De altfel, chef Sorin Bontea nu s-a declarat surprins de niciun fel de mâncare pe care l-a întâlnit pe meleaguri asiatice. Aici a avut un avantaj!

„Eu am avut avantajul de a lucra cu filipinezi ani de zile. Le cam știam mâncarea. 50% - 60% cam știu ce mănâncă, dar diferă, bineînțeles, de la regiune la regiune și de la oameni la oameni. Cred că mai mari probleme cu mâncarea a avut Răzvan decât mine. Pe mine nu m-a surprins nimic la capitolul mâncare. Am mâncat multe prostii la viața mea.

Nu făceam mofturi. Am mâncat ce ni s-a dat, nu exista să refuzi. De foame mănânci și bătaie! Când ți-e foame rău, mănânci orice, serios! Aș fi mușcat din Fodor de foame!”, a spus chef Sorin Bontea, pentru a1.ro.

De altfel, chef Sorin Bontea, care s-a declarat amator de orez înainte de a pleca în „Asia Express”, sezonul 3, și a spus încă de atunci că vrea să slăbească, este încântat că dorința lui s-a împlinit.

„Acum arăt bine, atunci (în Asia Express, sezonul 3, n.r.) nu prea. Nu ai cum să nu slăbești acolo. Am slăbit opt – nouă kilograme. Am spus de când am plecat – că sunt înnebunit și că vreau să slăbesc. Mi s-a îndeplinit dorința”, a mai spus chef Sorin Bontea.

Află tot despre sezonul 3 al emisiunii, în secțiunea „Asia Express”!

„Asia Express”, sezonul 3, ia startul pe 15, 16, 17 și 18 februarie, în patru ediții inedite, ce vă vor purta în primele locuri în care au ajuns, pe meleaguri asiatice, concurenții și întreaga echipă a emisiunii.

CONECTEAZA-TE CU ASIA EXPRESS
Subscribe pe
👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Asia Express

🌴 🌊 Urmărește Asia Express Sezonul 3 pe 👉 AntenaPlay Ediții integrale, fără pauze publicitare > https://s.a1.ro/jQc6CQW

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro