Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Mâncarea indiană, marea provocare din „Asia Express”: „Nu suntem cu condimentele. Nu suntem cu picantul. Mai avem un pic și o să aruncăm flăcări”

A doua etapă a celei mai dure competiţii, Asia Express, le dă mari bătăi de cap atât celor nouă echipe cât şi prezentatorilor showului. Deşi concurenţii se descurcă singuri când vine vorba de cazare, transport sau mâncare.Nu şi prezentatorii emisiunii. Totuşi Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu au o problemă cu mâncarea.

A doua etapă a celei mai dure competiţii, Asia Express, le dă mari bătăi de cap atât celor nouă echipe cât şi prezentatorilor showului. Deşi concurenţii se descurcă singuri când vine vorba de cazare, transport sau mâncare. Nu şi prezentatorii emisiunii. Totuşi Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu au o problemă cu mâncarea.

„Nu suntem cu condimentele. Nu suntem cu picantul. Mai avem un pic și o să aruncăm flăcări” - e bine că băieții au puterea sa facă haz de necaz!

În ce constă „dieta” la care sunt supuși Liviu și andrei, în „Asia Express”? „Am mâncat coriandru, lemongrass, piper în toate formele, boabe, tocit, râșnit, verde, negru, alb, iar boia la fel. Cred că India este singura țară care mai pune puțin de piper peste boia, să fie și mai iute, iar chilli la sfârșit.”

Filmările pentru cel de-al doilea sezon "Asia Express", cel mai dur reality show din România au loc anul acesta în Sri Lanka şi India. Nouă echipe de vedete străbat Drumul Elefantului pentru a câştiga marele premiu de 30 de mii de euro.

CONECTEAZA-TE CU ASIA EXPRESS
Subscribe pe
👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Asia Express

🌴 🌊 Urmărește Asia Express Sezonul 3 pe 👉 AntenaPlay Ediții integrale, fără pauze publicitare > https://s.a1.ro/jQc6CQW

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video