Antena Căutare

Mâncarea indiană, marea provocare din „Asia Express”: „Nu suntem cu condimentele. Nu suntem cu picantul. Mai avem un pic și o să aruncăm flăcări”

A doua etapă a celei mai dure competiţii, Asia Express, le dă mari bătăi de cap atât celor nouă echipe cât şi prezentatorilor showului. Deşi concurenţii se descurcă singuri când vine vorba de cazare, transport sau mâncare.Nu şi prezentatorii emisiunii. Totuşi Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu au o problemă cu mâncarea.

A doua etapă a celei mai dure competiţii, Asia Express, le dă mari bătăi de cap atât celor nouă echipe cât şi prezentatorilor showului. Deşi concurenţii se descurcă singuri când vine vorba de cazare, transport sau mâncare. Nu şi prezentatorii emisiunii. Totuşi Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu au o problemă cu mâncarea.

„Nu suntem cu condimentele. Nu suntem cu picantul. Mai avem un pic și o să aruncăm flăcări” - e bine că băieții au puterea sa facă haz de necaz!

În ce constă „dieta” la care sunt supuși Liviu și andrei, în „Asia Express”? „Am mâncat coriandru, lemongrass, piper în toate formele, boabe, tocit, râșnit, verde, negru, alb, iar boia la fel. Cred că India este singura țară care mai pune puțin de piper peste boia, să fie și mai iute, iar chilli la sfârșit.”

Filmările pentru cel de-al doilea sezon "Asia Express", cel mai dur reality show din România au loc anul acesta în Sri Lanka şi India. Nouă echipe de vedete străbat Drumul Elefantului pentru a câştiga marele premiu de 30 de mii de euro.

Gina Pistol, primele impresii despre India: ”Are momente când te șochează, are momente când o iubești.”... Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, exasperați de mâncarea indiană: ”Mai avem puțin și scoatem flăcări!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x