Antena Căutare

Margherita a îmbrâncit-o pe Iuliana! Și-a ieșit din minți! „Nu îmi mai spune ce să fac, că mă apucă spumele" - Video

Margherita de la Clejani a avut o mică ceartă cu Iuliana Luciu, colega ei de echipă de la Asia Express. Artista a spus că își dorește ca Iuliana să nu îi mai spună tot timpul ce să facă și a îmbrâncit-o ușor pe coechipiera ei.

Margherita de la Clejani a avut o mică ceartă cu Iuliana Luciu, colega ei de echipă de la Asia Express. Artista a spus că își dorește ca Iuliana să nu îi mai spună tot timpul ce să facă și a îmbrâncit-o ușor pe coechipiera ei. ​

„Nu îmi mai spune ce să fac Iuliano, lasa-mă în pace! Fă tu sau nu mai fac eu nimic, că mă apucă spumele! După ce că mi-e rău, mi-e toate cele. Eu nu sunt competentă să stau cu tine în echipa asta. Noi două nu ne potrivim, avem caractere diferite. Ideile tale pentru mine nu sunt bune, iar ale mele nu sun bune pentru tine. Uite cât timp pierdem", i-a spus Margherita colegei ei, îmbrâncind-o ușor, la un moment dat.

„Ție ți se pare că eu am făcut vreo criză de nervi când tu nu voiai să faci nimic?”, i-a spus Iuliana.

„Mi-am vărsat nervii pe Iuliana, săraca, prietena mea care mă înțelege și mă susține mereu”, a spus ulterior, cu regret, Margherita.

Urmăriți cearta Margheritei de la Clejani cu Iuliana Luciu în clipul de mai jos din „Asia Express”.

Ruby a făcut o criză de gelozie, iar Ana Morodan a izbucnit în plâns. „Doamne, unde este viața mea?”... Minerii din Sri Lanka au decis! Ce cadouri au preferat. Jojo, Paul, CRBL și Oase, la jocul pentru amuletă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x