Antena Căutare

Margherita de la Clejani și Iuliana Luciu, prima echipă eliminată din Asia Express

După o zi grea, în care imprevizibilul a schimbat soarta clasamentului de nenumărate ori, Margherita de la Clejani și Iuliana Luciu a fost echipa ajunsă pe ultimul loc. Din cauza faptului că elefantul din cutia securizată a fost roșu, cele două au părăsit competiția.

Cea de-a treia ediție Asia Express- Drumul Elefantului, difuzată marți seară de Antena 1, a fost una extrem de tensionată. Trei echipe au participat în cursa pentru ultima șansă, un traseu de misiuni prin Sri Lanka, ce le-a oferit vedetelor o ultimă șansă de a demonstra că merită să rămână în competiție. După o zi grea, în care imprevizibilul a schimbat soarta clasamentului de nenumărate ori, Margherita de la Clejani și Iuliana Luciu a fost echipa ajunsă pe ultimul loc. Din cauza faptului că elefantul din cutia securizată a fost roșu, cele două au părăsit competiția.

„Mă bucur că am avut parte de experiența asta...Scurtă, dar foarte frumoasă. Mi-a plăcut tot în Asia Express. I-aș recomanda oricui să participe! Pentru mine, plânsul asta este doar dezamăgirea că am plecat foarte repede.”, a mărturisit Iuliana.

Primele două echipe calificate în cursa pentru ultima șansă au fost cele de fete, Iuliana Luciu și Margherita de la Clejani, alături de Bianca Drăgușanu și sora sa, Oana. Regulamentul presupune ca ultimele două cupluri ajunse la punctul de control în etapa precedentă să participe în această cursă, însă fetelor li s-au alăturat Ruby și iubitul său, Robert, o a treia echipă, votată strategic de restul concurenților: „Riscăm să plecăm acasă, dar suntem pozitivi. Nu scăpați așa ușor de noi.”, a spus Ruby la aflarea verdictului.

Așadar, trei echipe au pornit marți seară într-o cursă tensionată, plină de misiuni, însă startul i-a motivat pe fiecare dintre ei să lupte din răsputeri: „Astăzi eu îmi voi da silința mai mult ca niciodată. De dragul jocului, al experienței și, bineînțeles, de dragul Iulianei.”, a declarat Marga.

Prima provocare a avut loc la College of Technology, acolo unde vedetele au fost nevoiți să șlefuiască pietre de cuarț, conform unui model dat, apoi să potrivească o serie de diamante conform unor tăieturi specifice. Cele două echipe de fete au avut un start extrem de bun în cursă și s-au descurcat să îndeplinească proba într-un timp foarte scurt, însă Ruby și Robert au clacat, din cauza faptului că autostopul și aglomerația din Sri Lanka le-au pus mari probleme: „Noi nu suntem așa, nouă nu ne place să renunțăm, mai ales când e mai greu. Dar a fost o situație mai dificilă, pe care cei de acasă nu ar putea să o înțeleagă.”.

În vreme ce Margherita de la Clejani, Iuliana Luciu, Bianca Drăgușanu și Oana se îndreptau către a doua locație din traseul cursei pentru ultima șansă, Ruby și Robert căutau transport către prima misiune. Următoarea provocare, ce a avut loc într-o piață aglomerată din Sri Lanka, a fost una dificilă. În vreme ce un concurent a fost nevoit să învețe denumirile condimentelor în Sinhala, limba oficială, coechipierul său a învățat să le recunoască după miros. Fiecare echipă a trecut printr-un test în fața unui jurat, iar tensiunea cursei și dificultatea probei au iscat tensiuni maxime.

În cele din urmă, toate cele trei echipe au reușit să îndeplinească misiunea și au pornit spre cel de-al treilea punct al traseului. Și pentru că în Asia Express imprevizibilul poate schimba soarta clasamentului în orice moment, Marga și Iuliana, echipa fruntașă până în acel moment, au pierdut foarte mult timp din cauza faptului că au luat autobuzul în direcția greșită.

La magazinul de costume, vedetele s-au îmbrăcat în mire și mireasă, conform tradiției de nuntă din Sri Lanka, iar proba a stârnit reacții spumoase în rândul localnicilor: „E cea mai tare nuntă, niciodată nu am visat să fiu mireasă într-o remorcă plină cu fier vechi!”, afirma Margherita. În ploaie torențială, fără pantofi, dar îmbrăcați festiv, concurenții au plecat spre ultima misiune, ridicarea tortul de nuntă. „A fost mult mai greu să obținem o mașină ca atunci când suntem îmbrăcați normal. Ai zice că e mai ușor, că suntem de-ai lor, dar nu a vrut nimeni sa ne ia. Am umblat desculță prin toată Sri Lanka.”, a spus Ruby.

La finalul cursei pentru ultima șansă, Bianca Drăgușanu și Oana s-au clasat pe primul loc, urmate de Ruby și Robert: „Pentru toată lumea a fost surprinzător că am ajuns primele. Pentru că Bianca a spus că nu își mai dorește să continue, că vrea să plece acasă. Probabil că adrenalina și-a spus cuvântul.”, a mărturisit sora vedetei. Margherita de la Clejani și Iuliana Luciu, ultimele ajunse, au sperat ca elefantul din cutia securizată să fie verde, însă prima etapă din Sri Lanka a fost una eliminatorie. Cele două au părăsit competiția, în aplauzele tuturor: „Drumul nostru a fost unul foarte frumos până acum și ne bucurăm că am participat. A fost o experiență minunată, am văzut o țară colorată plină de oameni uimitori.”, a afirmat Marga. „Ne pare foarte rău pentru ele. M-am ofticat. A fost primul moment trist.”, a adăugat CRBL.

Asia Express – Drumul Elefantului continuă cu alte trei ediții pline de suspans, duminică, luni și marți, de la 20.00, pe Antena 1.

Elefantul a fost roșu! Iuliana și Margherita, prima echipă eliminată din sezonul 2 Asia Express... Nervi întinşi la maximum, probe dure şi fiţe de dive, "a la Drăgușanca", la Asia Express...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x