Antena Căutare

Morodan și Teleșpan și-au făcut un reality show! Iubitul contesei face dezvăluiri amuzante despre ea! „Se trezește ciufulită ca o mâță alergată”

Ana Morodan și Adrian Teleșpan și-au făcut un reality show, filmat înainte ca cei doi să participe la Asia Express – Drumul Elefantului. În episodul pilot, prezentat de Teleșpan, apare și iubitul contesei digitale, care oferă câteva detalii despre ea.

Ana Morodan și Adrian Teleșpan și-au făcut un reality show, filmat înainte ca cei doi să participe la Asia Express – Drumul Elefantului. În episodul pilot, prezentat de Teleșpan, apare și iubitul contesei digitale, care oferă câteva detalii despre ea.

„Nu știu dacă știați, dar Morodan și cu mine am făcut un reality show înainte de Asia Express Romania. N-am apucat să facem foarte multe episoade, pentru că eu m-am ocupat de el, iar larvele slabe, vă spun din experiență, nu se mișcă cu prea mult talent. Așa că, dacă vă era dor de noi, acesta este episodul pilot din The Moffice Show la care eu am lucrat vreo două luni, cel puțin. Spre exasperarea ei”, a scris Adrian Teleșpan pe Facebook.

„Ceea ce este, însă, mai important e faptul că acest produs ne-a unit pe minunata contesă și pe mine, în sensul că așa am ajuns să lucrăm împreună, iar mai apoi să participăm la emisiunea de băut pișu de vacă”, a mai scris Teleșpan, a adăugat el, făcând referire la una dintre probele solicitante din Asia Express –Drumul Elefantului.

Adrian Teleșpan a povestit și cum a ajuns să se ocupe de acest reality show pentru Ana Morodan.

„Anul trecut prin ianuarie mă aflam într-o situația financiară instabilă de vreo 36 de ani și am contactat-o pe Ana ca să îmi dea ceva de lucru. Ea, suflet mare și milos, a acceptat și mi-a propus să mă ocup de acest nou proiect al ei, un reality show despre ea și colegii de birou. Mi-a zis așa: «Tuli, mai mult de 20 de ore de material brut nu sunt». M-am dus la birou, am luat hardul, l-am atașat la calculator și am început să vizionez. Erau undeva pe la 150 de ore de brut, așa că să mai aud pe cineva că Morodan exagerează... Au contraire. Așa. Din aceste 150 de ore am scos această perlă care ne scoate în evidență carisma și retardul. Enjoy!”, a mai scris Adrian Teleșpan.

În material apar membri ai echipei Anei Morodan, între care și iubitul ei, Claude (Claudiu Enescu). El a oferit câteva detalii amuzante despre contesa digitală, drept „sugestii” pentru conținutul acestui reality show.

„Morodan când se trezește dimineața ciufulită ca o mâță alergată sau Morodan când apare deprimată că s-a mai îngrășat 700 de grame și se controlează și își strânge burțile pe aici. Sau Morodan când nu intră într-o rochie pe care ar vrea să o poarte – nu vrei să știi cum face. Sau Morodan când îi spun că nu mai are voie să mănânce fast food”, a spus iubitul Anei Morodan.

Ana Morodan și Adrian Teleșpan au fost eliminați din Asia Express – Drumul Elefantului, de două ori. Prima dată, ei au trebuit să se întoarcă în competiție, în locul echipei Paul Ipate – Jojo, care au fost nevoiți să părăsească Asia Express, din cauza unor probleme de sănătate.

"Pa, fă!" Ana Morodan și-a luat la revedere de la "Asia Express" într-un mod inedit, după eliminare... Patru echipe luptă în etapa semifinală „Asia Express – Drumul Elefantului”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x