Antena Căutare

Nici nu au ajuns bine în Asia, că deja s-au pierdut. Liviu Vârciu îl caută disperat pe coechipierul său, Andrei

Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu au decis să facă echipă în cadrul celui mai solicitant reality show difuzat în primăvara anului viitor de Antena 1. Asia Express este un reality show ce duce aventura la un alt nivel. 

Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu au decis să facă echipă în cadrul celui mai solicitant reality show difuzat în primăvara anului viitor de Antena 1. Asia Express este un reality show ce duce aventura la un alt nivel.

Vreau să mă duc să-l sun pe Andrei pentru că nu mai știu absolut nimic de el”, a spus Liviu, hotărât.

Într-un final, cei doi s-au reîntâlnit și erau mai fericiți ca oricând.

Decizia de a participa împreună a fost una simplă: „Ne-am zis <<cine naiba ne lua pe noi drept pereche?>> Nimeni! Aşa că am zis să mergem împreună!”, a glumit Andrei Ştefănescu, care recunoaşte că problemele abia acum încep.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

7 perechi de vedete vor avea de parcurs un traseu de aproape 5000 de km prin Vietnam, Laos, Cambodgia şi Thailanda. Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producție, cei 14 trebuie să se descurce singuri pentru a ajunge la destinația finală. Ține doar de ei și de abilitățile lor să îşi găsească transport, cazare şi mâncare, având la dispoziţie un singur dolar pe zi. Asia Express va începe la Antena 1 în primăvara anului 2018.

Imagini direct din Vietnam - Vedetele au dat de greu: trăiesc cu aproape 4 lei pe zi. Cine se vaită cel mai mult... Vedete în Vietnam: Vica Blochina, Daniela Crudu și frații Moroșanu. Fac echipa perfectă și deja s-au îndrăgostit de Asia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x