Antena Căutare

Nici prin cap nu le-ar fi trecut! Peștele fermentat, o delicatesă culinară ce le dă bătăi de cap concurenților. "Nu cred că am mirosit vreodată în viața mea ceva mai rău"

Pentru că jocul s-a dovedit a fi din ce în ce mai dur, o altă probă de foc îi va aștepta pe parcursul misiunii: să găsească indiciul următor într-un recipient cu pește fermentat. Această delicatesă culinară specifică Laosului este un preparat obținut printr-un proces lung de sărare și fermentare. 

Pentru că jocul s-a dovedit a fi din ce în ce mai dur, o altă probă de foc îi va aștepta pe parcursul misiunii: să găsească indiciul următor într-un recipient cu pește fermentat. Această delicatesă culinară specifică Laosului este un preparat obținut printr-un proces lung de sărare și fermentare.

Ținut într-un recipient special, bucățile de pește sunt însoțite de un sos ce degajă un miros înțepător și puternic. Gastronomia exotică a asiaticilor va transforma proba de luni seară într-una greu de suportat, căci aromă este departe de a fi îmbietoare: ,,Mie mi se face scârbă foarte ușor, am mai spus-o. Dar acum mi s-a întors stomacul pe dos când au luat capacul recipientului. Nu cred că am mirosit vreodată în viața mea așa ceva.”, spune Liviu Vârciu.

Alături de Daniela Crudu, coechipiera sa din etapa de luni seară, Liviu va trece prin momente dificile, care vor face, însă, deliciul telespectatorilor. În hohotele de râs ale localnicilor, va încerca să o convingă pe Daniela să ia indiciul din recipient, care se va opune vehement să îndeplinească proba de una singură.

Nici pentru Ionuț Ghenu și Ana Baniciu nu va fi mai ușor, căci aflați într-o cursă contracronometru alături de un alt coechipier, vor fi nevoiți să decidă cât mai rapid cine va îndeplini această provocare atipică. Dar jocul se va complica pentru ei în momentul în care lui Ionuț i se face rău, complet terifiat la gândul că vor fi nevoiți să și mănânce din containerul cu pește fermentat.

La polul opus, Dorian Popa se va avânta să îndeplinească această probă de foc alături de Raluka, partenera sa nouă de joc, mărturisind că testul nu este deloc ușor nici pentru el: ,,Eu sunt un tip destul de rezistent, dar la un moment dat mi-a venit totul înapoi. Ce m-a demoralizat e că mama mea părea că se descurcă mult mai bine.”.

Deși au mâncat băluţ într-una din probele din Vietnam, un ou fertilizat cu un embrion aproape dezvoltat în interior, reacțiile nu vor fi mai puțin spumoase când vor avea în față delicatesa Laosului, peștele fermentat.

Lora şi iubitul ei, Ionuţ Ghenu, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, Vică Blochina şi Daniela Crudu, Dorian Popa şi mama sa, Raluka şi Ana Baniciu sunt cei 10 aventurieri rămași în cursa pentru marele premiu de 30.000 de euro de la ASIA EXPRESS.

Noua componență a echipelor de la Asia Express îi bulversează total pe concurenţi. "E foarte greu fără Lora. Cu ea ... Lupta pentru amuletă, mai... amuzantă ca niciodată! Concurenţii trebuie să îi facă să râdă pe locuitori: "Tre' să r...
Top 5 cele mai frumoase locuri din Europa în 2023. Ce să vizitezi anul acesta
Este perioada ideală pentru a-ți pune la punct planurile pentru următoarea vacanță. Noi...
Horoscopul zilei de 27 martie 2023. Gemenii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 martie 2023 aduce schimbări în viețile celor mai mulți antivi din...
Ultimele știri
x