Asia Express

ÎN CURÂND, O NOUĂ AVENTURĂ!

O probă a curajului și a rapidității la Asia Express. Vedetele vor prinde țipari cu mâinile goale: "Electrocutează, eu nu intru acolo"

 
+6 click pentru
galerie

Drumul lung al vedetelor care au acceptat provocarea ,,Asia Express” continuă în această seară prin Laos, iar probele devin din ce în ce mai dificile. Fizicul și psihicul vedetelor sunt testate în fiecare moment, pentru că sunt puși față în față cu situații pe care nu le-au mai întâlnit până acum, toate acestea în condițiile în care oboseala, foamea și deshidratarea încep să își spună cuvântul.

Azi, de la ora 20:00, echipele vor fi nevoite să îndeplinească o probă care le va scoate la iveală curajul și rapiditatea: să prindă țipari ce se ascund într-o apă măloasă.

Misiunea presupune ca fiecare dintre cele șase echipe rămase în joc să prindă câte cinci țipari, pe care să îi pună într-un coș și să îi transporte către următorul punct de control, acolo unde vor primi indiciile pentru următoarea probă.

Acest tip de pește de apă dulce are o piele osoasă și foarte alunecoasă și este considerat o delicatesă de către localnicii din Laos, care îl mănâncă drept gustare. Misiunea va fi cu atât mai dificilă din cauza faptului că niciunul dintre concurenți nu vor ști exact cum arată un țipar și care este modalitatea de a-l prinde mai rapid: ,,Nu am mai văzut în viața mea, chiar nu știam cum arată țiparii.”, afirmă Andrei Ștefănescu.

Într-o căldură toropitoare, cu picioarele în apa mâloasă, echipele se vor întrece cot la cot într-o probă în care rapiditatea și dexteritatea contează cel mai mult. La fel de mult va cântări curajul, iar Dorian Popa se va aventura să ducă primul misiunea la bun sfârșit, fără a se mai gândi dacă țiparii sunt, sau nu, prădători periculoși : ,,Sunt ca niște șerpi de apă. Important e să te apropii cât mai mult de ei, să faci mâna clește și să-i prinzi.”. Proba nu va fi ușoară pentru nimeni: echipa formată din Lora și Ionuț Ghenu va trece prin momente ușor tensionate, iar Daniela Crudu va refuza vehement să își ajute coechipiera în acest test : ,,Am auzit că electrocutează, eu nu intru acolo!”

Cine va îndeplini primul proba și care vor fi vedetele ce vor fi încetinite de acest test, telespectatorii Antena 1 vor vedea diseară, de la ora 20:00, într-o nouă ediție a reality show-ului ,,Asia Express”.

 

➡️ Urmăreşte Asia Express online

pe platforma AntenaPlay, de pe orice dispozitiv! Nu pierde marea aventură, intră acum >>> https://goo.gl/XS7gsC

 Nu uita de Insta: https://www.instagram.com/asiaexpressromania/​

📣 Mai multe stiri aici: http://a1.ro/asia-express/stiri/

🎬 Asia Express YouTube Channel: https://www.youtube.com/channel/UCTJ9l-McDS0TEUfNHkucJogfacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE