Antena Căutare

O vedetă Asia Express face dezvăluiri ce îți vor da fiori reci pe șira spinării! „Mă pregăteam să mor”

Anca Sigartău, care a participat la Asia Express alături de fiul ei, Teo a povestit ce a făcut după ce a fost diagnosticată cu o tumoare și când a aflat că aceasta a dispărut.

Anca Sigartău, care a participat la Asia Express alături de fiul ei, Teo a povestit ce a făcut după ce a fost diagnosticată cu o tumoare și când a aflat că aceasta a dispărut.

Anca Sigartău a precizat că nu a crezut nicio clipă că se va vindeca. „Eu am vrut pur și simplu să mă pregătesc, pentru că muream”, a spus Anca Sigartău.

„Am ținut un post pe care îl ține lumea, de 40 de zile, postul Crăciunului. După vreo 40 de zile, am fost la medic și nu mai era tumoarea”, a spus Anca Sigartău.

Artista a mai dezvăluit că fiul ei are admiratoare și că primește legume pentru el, atunci când merge la piață.

Tinerele nu au, însă, niciun motiv de bucurie, deoarece Anca Sigartău a precizat și faptul că fiul ei, Teo, are o iubită, încă de dinainte de a participa la „Asia Express”.

Sursă video: Antena Stars.

Asia Express, lider detașat de piață pe comercial și la orașe! CRBL și Oase, prima echipă ajunsă la punctul final de opr... Ana Morodan, dispusă să cedeze imunitatea în Asia Express - Drumul Elefantului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x