Antena Căutare

Oase, zugrav de ocazie: "Numai var nu am mai făcut eu în India. Să văd casa cui o vopsesc"

În cursa pe jumătate, Oase, cu piciorul în gips, ajuns primul la prima probă, a trebuit să zugrăvească o casă, cu var încins.

Oase este primul ajuns ajuns la steag și este foarte dornic să-și înceapă misiunea: "Bine ați venit în Rahur, locul unde toată lumea trăiește din producție de var, folosit la vospirea caselor din Carnataca". Scopul misiunii sună încurajator. Concurenții au fost nevoiți să ia var încins din cuptor și să-l amestece cu apă, pentru a forma un moloz cu care să vopsească casele.

Zis și făcut! Oase s-a apucat de vopsit o casă indicată în bilet: "Numai var nu am mai făcut eu în India. Să văd casa cui o vopsesc"

Oase a dat de un judecător extrem de pretențios, astfel că nicio mișcare de a sa nu îi era pe plac femeii. Într-un final, casa a fost vopsită, proprietarul mulțumit și Oase a plecat mai departe pe drumul lui!

Au urmat Bogdan Boantă și Teleșpan, care s-au confruntat cu aceleași probeleme.

Teleșpan: "Sunt un suflet rece într-o țară foarte caldă".

Bogdan: "Am învățat toată viața la școală ca să fiu președinte, prim-ministru, cum voia bunică-mea și iate-mă".

Ruby este a patra concurentă care ajunge în sat pentru îndeplinirea misiunii: "Ultimul autobuz m-a lăsat direct la steag și nu mi-a mai trebuit să încerc să fac rost de nicio mașină, pentru că autostopul a fost astăzi dușmanul meu".

Ultimul sosit a fost George, care și-a pierdut orice speranță în a câștiga imunitatea, dar care s-a declarat puțin șocat de liniștea cu care Ruby vospea casa: "Vopsea așa în dorul lenii".

Ruby s-a declarat ambiționată de viteza lui George și a început să dea mai repede din pensulă.

Vezi care dintre cei doi a terminat primul și urmărește întregul moment video:

Probă grea la Asia Express! Vedetele au cărat găleți cu apă pe scări! Robert: "Este cea mai grea proba de până acum... Oase, într-un picior, a câștigat imunitatea la Asia Express! CRBL: "Hai maimuțoi în cârje, aleargă!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x