Antena Căutare

Cea mai stresantă misiune de la Asia Express! Bogdan: "Nu există puzzle mai greu, nu există în viața vieților"

În cursa pe jumătate, Ruby, George și Teleșpan au trebuit să facă un puzzle pentru a trece la următoarea probă. Cele cinci perechi rămase în competiție vor lupta pentru imunitate, ce va trimite echipa câștigătoare a acestei etape cu un pas mai aproape de Mumbai.

Tensiune mare între concurenți! Aceștia au de rezolvat una dintre cele mai stresante misiuni, proba puzzle-ului! Ruby: "Mă doare capul. Este foarte greu să faci un puzzle cu o poză pe care nici nu o poți descifra".

Ajunsă față în față cu misiunea, Ruby găsește în plicul lăsat de Gina o fotografie, a cărei imagine trebuie să o identifice printre toate sculpturile existente pe un templu. A fost o misiune extrem de grea care i-a dat fiori lui Ruby.

Între timp, Bogdan Boantă ajunge și el la templu pentru a afla despre ce este vorba la această misiune.

Fiind contratimp, Bogdan aproape că nici nu are răbdare să citească ce are de făcut, atacând-o pe Gina pentru toate textele lungi pe care le lasă. Cu toate acestea, el se descurcă mult mai bine și mai repede la proba identificării figurii din plic.

A sosit momentul mult așteptat de Ruby! Vedeta reușește să rezolve puzzle-ul, găsește figurina din poză și se aștepta să poată pleca. Din păcate, Ruby a fost surprinsă cu o cutie " În care speram să fie bomboane, dar nu a fost așa". Din nefericire pentru ea, misiunea nu s-a terminat, iar concurenții trebuie să facă un puzzle greu aflat în cutie.

În scurt timp, Bogdan a ajuns-o pe Ruby, urmând ca aceștia să concureze în lupta pentru cel mai rapid puzzle construit. George îi ajunge din urmă și urmează un fel de brainstorming între cei trei.

Bogdan: "Nu există puzzle mai greu, nu există în viața vieților".

Bogdan este dezarmat total de greutatea acestui puzzle: "Mi se pare ceva îngrozitor de greu, nu reușesc să înțeleg bucățelele alea mici".

Ruby: "Mă doare capul. Este foarte greu să faci un puzzle cu o poză pe care nici nu o poți descifra".

Ușor, ușor, concurenții încep să găsească strategii de rezolvare.

Urmărește întregul moment video puțin mai sus și vezi cum s-au descurcat concurenții de la Asia Express!

Oase, în cursa pe jumătate: "Piciorul meu drept nu-l mai simt, dar sunt pe drumul bun"... CRBL, Ana Morodan, Șerban Copoț, Robert și Cocuța, la spălat haine pe pietre! CRBL: "Eu eram pe probă, tată, căci a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x