Asia Express

LUNI ȘI MARȚI - 20.00

O-Zone se ascultă şi în Vietnam! Fraţii Moroşanu cântă "Dragostea din tei" alături de un taximetrist!

 

Au obosit, au fost epuizați, au dormit în locuri neînchipuite, au mers prin soare și prin ploaie, au cunoscut tot felul de oameni, dar s-au și distrat. A fost "experiența vieții lor". Primul episod din Asia Express, cel mai dur show de televiziune, i-a găsit pe concurenți pregătiți pentru a porni în aventură. 

Au făcut autostopul, au fost nevoiți să-și facă rost de cazare și hrană și să supraviețuiască cu un dolar pe zi. Iar pentru a ajunge dintr-un punct în altul, vedetele au făcut orice. Dacă mama lui Dorian Popa, Luminița, și-a dat cerceii din ureche pentru a plăti cursa cu taxiul, echipa Moroșanu a avut ceva mai mult noroc, asta pentru că au călătorit gratis și, în plus, s-au și distrat.

Căci, ce să vezi? O-Zone se ascultă şi în Vietnam! Fraţii Moroşanu cântă melodia "Dragostea din tei" alături de un taximetrist! Celebrul Cătălin Moroșanu și al său frate, Claudiu, cu care face echipă la "Asia Express" au avut parte de o surpriză. S-au pus pe cântat celebrul hit românesc. Și mare le-a fost mirarea când s-au trezit acompaniați de o a treia voce, cea a șoferului, care știa cântecul. 

Asia Express este călătoria și experiența vieții pentru toate perechile care îi acceptă provocarea. Fără scenarii, fără situații premeditate, fără locuri special amenajate, formatul oferă aventură pură.

14 vedete au avut de parcurs un traseu de aproape 5000 de km, în zone dificile din Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda, având la dispoziție un singur euro pe zi.

Cum s-au descurcat în aceste condiții, telespectatorii vor putea urmări în fiecare luni și marți, ora 20.00, la Antena1.

➡️ Urmăreşte Asia Express online pe platforma AntenaPlay, de pe orice dispozitiv! Nu pierde marea aventură, intră acum >>> https://goo.gl/XS7gsC

 Nu uita de Insta: https://www.instagram.com/asiaexpressromania/​

📣 Mai multe stiri aici: http://a1.ro/asia-express/stiri/

🎬 Asia Express YouTube Channel: https://www.youtube.com/channel/UCTJ9l-McDS0TEUfNHkucJog

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe