Căutare Live

Patrizia Paglieri are un iubit mai tânăr decât ea. Cine e bărbatul cu care concurenta Asia Express are o relație de patru ani

Patrizia Paglieri, concurentă Asia Express - Drumul Împăraților, în echipă cu fiul ei, Francesco, a făcut câteva dezvăluiri despre bărbatul pe care îl iubește.

Patrizia Paglieri are un iubit. Cine e bărbatul cu care este într-o relație de patru ani

Antena 1

Patrizia Paglieri, concurentă Asia Express - Drumul Împăraților, este unul dintre cei mai cunoscuți chefi de la noi din țară. Vedeta i-a jurizat și pe chefii de la Chefi la cuțite, sezonul 9, fapt care i-a adus și mai multă notorietate, fiind prezentă în multe emisiuni TV.

Citește și: Patrizia Paglieri, declarații exclusive despre Asia Express: ”Este prima emisiune la care particip pe care o voi urmări”

Cine e iubitul Patriziei Paglieri: "Îmi împart viața între el și bucătărie"

Chef Patrizia Paglieri, în vârstă de 55 de ani, este într-o relație de patru ani cu un italian. Acesta locuiește în Sicilia, dar are afaceri în Florența, conform Click.ro.

"Nu lucrăm în acelaşi domeniu. El e mai mic ca mine, are 53 de ani şi locuieşte în Agrigento. Suntem de patru ani împreună, însă cu pandemia asta a fost mai greu şi acum suntem mai bine. Noi suntem mai rezervaţi, nu ne place să ne expunem viaţa particulară", a mărturisit aceasta pentru sursa menționată mai sus.

Patrizia Paglieri merge în Italia de câte ori poate ca să își vadă partenerul. Se întâmplă, totuși, și ca el să vină în România.

"O să plec din nou la el zilele acestea, un pic acolo la el, un pic aici la noi, când vine el, când mă duc eu. Nu am o problemă că e mai mic decât mine. Îmi împart viaţa între el şi bucătărie, afacerea cu mâncare pe care o am acasă", a mai spus aceasta în interviul oferit.

Asia Express, 18 octombrie 2021. Francesco a țipat la Patrizia Paglieri

Dorința concurenților de a ajunge pe primul loc la Irina Fodor este una extrem de mare, fapt care provoacă tensiuni. Printre cei care și-au aruncat replici dure în ediția 19 a sezonului 4 din Asia Express, din 18 octombrie 2021, au fost și Patrizia Paglieri și fiul acesteia, Francesco.

Francesco nu și-a mai putut stăpâni nervii și a țipat la mama lui pentru că a pierdut unul dintre plicurile date de Irina Fodor.

"Nu îl mai am. Nu-l am, sunt sigură. (...) Seara când ajungem la cazare, eu fac mereu curat în ghiozdane", a zis Patrizia Paglieri.

Citește și: Cine e Francesco Paglieri, fiul Patriziei Paglieri. Concurentul Asia Express ascunde o dramă neștiută

Citește și
Ana Maria Calița, pe scena iUmor 2021
iUmor, 5 decembrie 2021. Ana Maria Calița, dezvăluiri despre fosta relație. Momentul care a stârnit hohote de râs
iUmor, 5 decembrie 2021. Ana Maria Calița, dezvăluiri despre fosta relație. Momentul care a stârnit hohote de râs
andrada si victor se tin de mana in platoul mireasa sezon 4
Ce au postat Andrada și Victor la câteva ore după ce au fost eliminați de la Mireasa. Una dintre postări e comună
Ce au postat Andrada și Victor la câteva ore după ce au fost eliminați de la Mireasa. Una dintre postări e comună
colaj de imagini cu tanarul cuza de la asia express in bucataria chefi la cutite si la neatza
Cuza de la Asia Express iubește din nou? Cum arată tânăra despre care presa scrie că îi e iubită și s-au mutat împreună
Cuza de la Asia Express iubește din nou? Cum arată tânăra despre care presa scrie că îi e iubită și s-au mutat împreună
Mai multe articole

"Să știi că noi suntem ultimii. Nu e prima oară când arunci plicurile. De ce faci asta, de ce arunci plicurile?", i-a mai reproșat fiul.

Patrizia Paglieri și Francesco au mărturisit despre experiența Asia Express că este una aparte, într-adevăr.

Patrizia Paglieri: "Eu chiar îi spuneam lui Francesco, fiecare zi acolo e ca un an în București. (...) E cam greu, adică nu e o vacanță, dar e frumos, sunt atât de multe emoții", în timp ce fiul ei a completat: "Am zis că într-o zi ni se întâmplă acolo ce nu ni se întâmplă acasă în doi ani. E o experiență care te face să vezi cât de norocos ești acasă, că nu îți lipsește nimic, practic", vorbe la care mama lui a râs: "Eu știam asta, tu nu știai".

Asia Express, 19 octombrie 2021. Ce echipă a câștigat cea de-a doua Imunitate din etapa 5 a competiției... Emi și Cuza au obținut pașaportul de trecere către Georgia. Diseară, o echipă va fi eliminată la Asia Express - Drumul Î...
Ultimele știri