Antena Căutare

Peștele fermentat, o delicatesă culinară ce le dă bătai de cap concurenților ,,Asia Express”

Ediția de luni seară a emisiunii ,,Asia Express”, ce începe la ora 20:00 pe Antena 1, îi va scoate pe concurenți din zona de confort încă din primul moment, căci vedetele vor fi nevoie să plece în cursă alături de un alt coechipier. Noua componență a echipelor, impusă de etapa din Laos, îi bulversează total, ei neștiind însă că aceasta nu este cea mai mare provocare a zilei. Pentru că jocul s-a dovedit a fi din ce în ce mai dur, o altă probă de foc îi va aștepta pe parcursul misiunii din această seară: să găsească indiciul următor într-un recipient cu pește fermentat.

Ediția de luni seară a emisiunii ,,Asia Express”, ce începe la ora 20:00 pe Antena 1, îi va scoate pe concurenți din zona de confort încă din primul moment, căci vedetele vor fi nevoie să plece în cursă alături de un alt coechipier. Noua componență a echipelor, impusă de etapa din Laos, îi bulversează total, ei neștiind însă că aceasta nu este cea mai mare provocare a zilei.

Pentru că jocul s-a dovedit a fi din ce în ce mai dur, o altă probă de foc îi va aștepta pe parcursul misiunii din această seară: să găsească indiciul următor într-un recipient cu pește fermentat.

Această delicatesă culinară specifică Laosului este un preparat obținut printr-un proces lung de sărare și fermentare. Ținut într-un recipient special, bucățile de pește sunt însoțite de un sos ce degajă un miros înțepător și puternic. Gastronomia exotică a asiaticilor va transforma proba de luni seară într-una greu de suportat, căci aroma este departe de a fi îmbietoare: ,,Mie mi se face scârbă foarte ușor, am mai spus-o. Dar acum mi s-a întors stomacul pe dos când au luat capacul recipientului. Nu cred că am mirosit vreodată în viața mea așa ceva.”, a afirmat Liviu Vârciu.

Peștele fermentat, o delicatesă culinară ce le dă bătai de cap concurenților ,,Asia Express”

Alături de Daniela Crudu, coechipiera sa din etapa de luni seară, Liviu va trece prin momente dificile, care vor face, însă, deliciul telespectatorilor. În hohotele de râs ale localnicilor, va încerca să o convingă pe Daniela să ia indiciul din recipient, care se va opune vehement să îndeplinească proba de una singură.

Nici pentru Ionuț Ghenu și Ana Baniciu nu va fi mai ușor, căci aflați într-o cursă contracronometru alături de un alt coechipier, vor fi nevoiți să decidă cât mai rapid cine va îndeplini această provocare atipică. Dar jocul se va complica pentru ei în momentul în care lui Ionuț i se face rău, complet terifiat la gândul că vor fi nevoiți să și mănânce din containerul cu pește fermentat. La polul opus, Dorian Popa se va avânta să îndeplinească această probă de foc alături de Raluka, partenera sa nouă de joc, mărturisind că testul nu este deloc ușor nici pentru el: ,,Eu sunt un tip destul de rezistent, dar la un moment dat mi-a venit totul înapoi. Ce m-a demoralizat e că mama mea părea că se descurcă mult mai bine.”.

Deși au mâncat balut într-una din probele din Vietnam, un ou fertilizat cu un embrion aproape dezvoltat în interior, reacțiile nu vor fi mai puțin spumoase când vor avea în față delicatesa Laosului, peștele fermentat. Ce vedete se vor încuma să caute indiciul în recipient, cine va îndeplini această probă a curajului, dar și cine va ceda, telespectatorii Antena 1 pot vedea diseară, de la ora 20:00, într-o nouă ediție a celui mai dur reality show- ,,Asia Express”.

Tensiune maximă, în această seară, la "Asia Express"! Vârciu se revoltă: "M-am enervat foarte tare. Hai s... Trezitul la 4 dimineaţa, deloc pe placul concurenţilor de la Asia Express! "Mie nu îmi place nimic, vreau acasă&quo...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Ultimele știri
x