Antena Căutare

Petreceri pentru copiii filipinezi în Asia Express! Probă dulce în cursa pentru ultima şansă. Alex Abagiu: "Va fi o zi în care voi saliva"

Se lasă cu distracție în cursa pentru ultima șansă! Cele trei echipe "calificate", frații Ristei, Mario Fresh și Alex Velea și Alex Abagiu și Radu Vlăduț au de organizat petreceri aniversare pentru mai mulți copii din Filipine, prima destinație din Asia Express 3. 

Miza cursei pentru ultima șansă a etapei 4 din Asia Express - "Drumul Comorilor" are o miză uriașă, căci ar putea opri drumul în competiție al uneia dintre cele trei echipe.

Misiunea celor șase, frații Ristei, Mario Fresh și Alex Velea și Alex Abagiu și Radu Vlăduț, presupune să organizeze petreceri de copii.

„Mi se pare peste mână pentru noi. Am crezut că în cursa pentru ultima șansă ai nevoie de forță, dar azi trebuie folosite alte calități față de ce ne așteptam”, a mărturisit Alex Abagiu.

Strategii surpriză în Asia Express, sezonul 3. Cum au votat echipele: Frații Ristei, Abagiu și Radu Vlăduț și Alex Velea... Autostopul, marea problemă în Asia Express. Florin Ristei, înjurături ca la ușa cortului: "Bă, lumea ne crede nebun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x