Antena Căutare

Praf, mucegai și multă mizerie. Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu și-au făcut duș cu șervețele umede!: ”Suntem plini de anticorpi acum”

"Asia Express", cel mai dur reality show de televiziune, i-a trecut pe concurenți prin toate stările, de la disperare și deznădejde, la entuziasmul de a ajunge cât mai aproape de marele premiu final de 30.000 de Euro.

"Asia Express", cel mai dur reality show de televiziune, i-a trecut pe concurenți prin toate stările, de la disperare și deznădejde, la entuziasmul de a ajunge cât mai aproape de marele premiu final de 30.000 de Euro.

Mai sunt trei echipe rămase în competiție, iar finala e aproape, ultimele misiuni având loc în Thailanda, ultima țară din cei 5000 de kilometri parcurși pe Drumul Dragonului.

Ajunși în casa groazei, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu au fost, la propriu, oripilați. Pentru că au nimerit în niște condiții inumane, băieții și-au făcut duș cu... șervețele umede!

”Suntem plini de anticorpi acum”, spune, făcând haz de necaz, Andrei Ștefănescu.

Dragonul Verde trimite toate cele trei echipe în semifinala ,,Asia Express”... Cruduța și replicile care au speriat ASIA! Daniela Crudu, înainte de a intra în ring ”Nu știu eu d-astea. La sport, am p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x