Antena Căutare

Asia Express începe duminică, 10 februarie, doar la Antena 1! Ce schimbări ne așteaptă în cel de-al doilea sezon al emisiunii

Când începe Asia Express 2019, îndrăgitul reality- show de la Antena 1, aceasta a fost curiozitatea fanilor emisiunii. Ce schimbări aduce al doilea sezon - Drumul Elefantului.

Al doilea sezon al reality-show-ului Asia Express începe din 10 februarie! Până la premieră, a venit momentul să aflăm ce schimbări aduce „Drumul Elefantului”.

În cel de-al doilea sezon al emisiunii Asia Express, vor exista 3 zile de difuzare: duminică, luni și marți, de la ora 20:00. Structura show-ului va avea și ea unele modificări. Fiecare etapă se va desfășura pe durata a 3 zile, iar la finalul fiecăreia, trei echipe vor intra la Cursa pentru Ultima Șansă!

Eliminarea se va face în urma unor misiuni foarte dificile, pe care perechile vor fi nevoite să le îndeplinească în cazul în care se clasează pe ultimele locuri în competiție sau sunt nominalizate de ceilalți concurenți.

Asia Express 2019 - aventură în Sri Lanka și India

Nouă cupluri de vedete vor pleca în aventura vieții lor în Sri Lanka și India, în noul sezon al reality-show-ului Asia Express. La fel ca și în primul sezon, fiecare pereche va avea la dispoziție un Euro pe zi și va trebui să își folosească toate atuurile pentru a găsi cazare, mâncare și transport în două țări cu o cultură complet diferită de tot ce au cunoscut până acum.

Te-ar putea interesa și: CRBL, Ana Morodan, Ruby și iubitul ei Robert – campionii kilogramelor pierdute în cursa Asia Express

CRBL, Ana Morodan, Ruby și iubitul ei Robert – campionii kilogramelor pierdute în cursa Asia Express... Răsturnări de situație în cel de-al doilea sezon Asia Express! Ce au ajuns să facă vedetele pentru mâncare și un loc de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x