Antena Căutare

Prima reacție a lui Nicolai Tand după ce a fost la un pas de eliminare la Asia Express. Ce a publicat în mediul online

Nicolai Tand a reacționat după ce a fost la un pas de eliminare de la Asia Express - Drumul Zeilor. În ediția de miercuri, de pe 25 septembrie 2024, chef-ul și colegul său, Sorin Brotnei, au ajuns ultimii la Irina Fodor din cursa pentru ultima șansă.

Galerie
Nicolai Tand a reacționat după ce a fost la un pas de eliminare de la Asia Express - Drumul Zeilor | Antena 1

Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, Anca Țurcașiu și Andreea Samson sunt concurenții care au luptat pentru a rămâne în cursa de pe Drumul Zeilor în ediția de miercuri, 25 septembrie 2024.

Cele trei echipe au intrat la cursa pentru ultima șansă. Deși au făcut tot ce au putut pentru a nu risca să fie eliminați, Sorin Brotnei și Nicolai Tand au ajuns pe ultimul loc la Irina Fodor, fiind puși în situația de a pleca acasă.

Probele n-au fost deloc ușoare. Concurenții au început misiunile la o fermă de stridii și au continuat la o școala de dresat maimuțe și temple ascunse în peșteri întunecoase. Cel mai așteptat moment al serii a fost cel în care prezentatoarea TV a dezvăluit culoarea Zeului din săculeț.

Citește și: Asia Express sezonul 7, 25 septembrie 2024. Cum a reacționat Oana Paraschiv atunci când a văzut că a fost mai rapidă decât maimuța

Articolul continuă după reclamă

Totemul a fost verde, fapt pentru care Sorin Brotnei și Nicolai Tand au fost salvați de la eliminare. Aceștia au bucurat extrem de mult când au văzut că își pot continua experiența din Asia Express - Drumul Zeilor.

„Mă gândeam, când așteptam verdictul, la pruncii mei – ce-o să le zic? Când am plecat, m-au încurajat, ca orice copil care-l vede pe tatăl său ca fiind cel mai bun. Și mă întrebam ce-o să spună Iancu și Ilona... Suntem foarte bucuroși că putem merge mai departe. Chiar ne doream din tot sufletul să rămânem în competiție”, a povestit Nicolai Tand.

„Îmi era teamă că n-o să apucăm să experimentăm autostopul în Malaezia, ca să ne dăm seama dacă avem noi, într-adevăr, o problemă sau nu”, a mai completat Sorin Brotnei în glumă.

Ce mesaj a transmis Nicolai Tand după ce a fost la un pas de eliminare în Asia Express - Drumul Zeilor

La scurt timp de la difuzarea ediției Asia Express - Drumul Zeilor în care a fost la un pas de eliminare, Nicolai Tand a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale. Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că acesta are o activitate intensă în mediul online, unde se mândrește cu o comunitate impresionantă de fani.

„N-am mai avut de mult așa emoții…
Mulțumim! 💚 Ne vedem în Malaysia!!”, a scris Nicolai Tand pe contul său de Instagram, în dreptul unor poze din cursa pentru ultima șansă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea concurentului de la Asia Express a generat o mulțime de like-uri și multe mesaje din partea prietenilor virtuali.

Citește și: Asia Express sezonul 7, 25 septembrie 2024. Andreea Samson a izbucnit în lacrimi la autostop. Ce s-a întâmplat

„Eu mi-am dorit de la început ca voi să câștigați sezonul acesta, și am crezut că-mi pocnește inima aseară..Felicitări!”, „Felicitări băieți, sunteți grozavi!!❤️”, „Dacă ați fi plecat nici nu mai urmăream emisiunea! Felicitări! Sperăm să nu ne mai dați așa mari emoții” sau „Wow, Bade, ce emoții am 😝bine că a fost verde”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Asia Express, lider de audiență. Nicolai Tand și Sorin Brotnei, salvați de Zeul verde, la finalul etapei a patra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 25 septembrie 2024. Lorenzo a câștigat suma de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 25 septembrie 2024. Lorenzo a câștigat suma de 3.500 de lei Miercuri, 25.09.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x