Antena Căutare

„Simpaticilor, începe Asia Express”! Au apărut primele certuri între concurenți: „Se vede, nu?”

Nici nu s-a dat bine marele start căci deja au apărut şi problemele în „Asia Express”. Se anunţă un sezon incendiar! Priviţi ce s-a întâmplat imediat după marele start!

Gina Pistol a dat startul în cursa pentru căutarea comorii de 30.000 de euro. În timp ce vedetele au pornit în prima probă, Gina și-a reintrat în rolul de prezentator al celui mai dur reality-show din România.

Pentru prezentatoarea „Asia Express”, ziua începe la patru dimineața. Oase a trecut de la postura de concurent la cea de coprezentator. Acum are timp liber și chef de glume: „Viață de-mpăraaaat și de magnaaat”, cânta el, la primele ore ale zilei.

PRIMELE IMAGINI DIN „ASIA EXPRESS”

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor s-au împrietenit deja cu două localnice care i-au luat cu autostopul. Fetele au postat deja pe Facebook fotografiile cu românii noștri.

„Se vede, nu, că eu sunt sprijinul lui Fodor?”, a remarcat chef Sorin Bontea.

Însă lucrurile nu sunt tocmai roz în echipa băieților! Ce obicei al lui Bontea îl scoate din minți pe Răzvan Fodor: Răspunsul, în materialul video de mai sus.

„Asia Express”, cel mai dur reality show din România, revine cu un nou sezon la Antena 1. În acest an, cursa celor 9 perechi de vedete se va desfășura în Filipine și Taiwan.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh. Aceasta este lista completă a celor 9 perechi de vedete care foarte curând vor porni pe Drumul Comorilor din „Asia Express”, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

În al treilea sezon al emisiunii „Asia Express”, Gina Pistol va prezenta emisiunea alături de Oase, cel care a câștigat sezonul anterior, demonstrând că a fost cel mai bun din cursa de pe Drumul Elefantului!

S-a dat startul în Asia Express, sezonul 3. Concurenții au luat contact cu primele probleme...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Ultimele știri
x