Antena Căutare

Probleme în echipa Liviu-Andrei. Oboseala îşi spune cuvântul, iar cei doi se ceartă în plină stradă: "De asta mi-a fost cel mai frică, că o să cedăm"

După mai bine de o lună și jumătate pe care au petrecut-o pe teritoriul a patru țări diferite, cele trei echipe rămase în concurs par să resimtă din de în ce mai mult epuizarea fizică și lipsa condițiilor.  Oboseala îşi spune cuvântul în Thailanda, iar Liviu şi Andrei se ceartă în plină strada.

După mai bine de o lună și jumătate pe care au petrecut-o pe teritoriul a patru țări diferite, cele trei echipe rămase în concurs par să resimtă din de în ce mai mult epuizarea fizică și lipsa condițiilor.

Oboseala îşi spune cuvântul în Thailanda, iar Liviu şi Andrei se ceartă în plină stradă.

"Nu ştii cum să îţi învingi frustarea, oboseală... E cea mai grea parte a emisiunii. De asta mi-a fost cel mai frică, că o să cedăm", spune Andrei. "Nu suntem roboţi, suntem oameni şi clacăm...", recunoaşte şi Andrei.

Au rămas doar trei echipe în cursă și fiecare va lupta aprig pentru a ajunge cât mai aproape de premiul de 30.000 de Euro: cine va rezista presiunii acestei competiții și cine va cedă pe ultima sută de metri rămâne de văzut.

Zi de KARAOKE la "Asia Express". Concurenţii cântă alături de localnici muzică din Thailanda: "Zici că er... Au renunțat la o masă caldă. Liviu şi Andrei: ”Când am zis că nu mai mâncăm a ieșit pisica. Era așa de fericită. Cred că...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x