Antena Căutare

Reginele Instagramului participă la Asia Express! Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au făcut publică prima reacție

Reginele Instagramului au făcut publică prima reacție după ce s-a anunțat oficial care sunt echipele care vor participa în următorul sezon Asia Express. 

Reginele Instagramului au făcut publică prima reacție după ce s-a anunțat oficial care sunt echipele care vor participa în următorul sezon Asia Express.

Cele două sunt prietene de-o viață și consideră că această nouă provocare le va lega și mau mult: „Asia Express e o mare provocare pentru noi, un proiect în care sunt sigură că vom da tot ce avem mai bun. Cred că va fi în același timp o experiență care ne va apropia și mai mult pe mine și pe Carmen... dacă e posibil și mai mult”, a spus Alina Ceușan.

Nu au putut să țină acest lucru secret față de urmăritorii lor, astfel că au făcut anunțul public exact așa cum se pricep cel mai bine, printr-o postare pe Instagram.

Citește și: Este OFICIAL! Ei sunt cei care vor participa la Asia Express în sezonul 3

„Și iată-ne în echipa în care am fost de când ne știm. Emoționate de nedescris dar și foarte încrezătoare, ne îndreptăm încet-încet în ceea ce pare a fi aventura vieții. Nu știu la ce să mă aștept, dar tot ce știu e faptul că acesta este prilejul perfect pentru a demonstra că suntem genul de fete care se descurcă în orice fel de situație, indiferent de mediu sau confortul pe care îl avem jur. Mă simt mai mult decât binecuvântată de faptul că am o asemenea prietenă, @alinaceusan , parteneră în absolut orice moment și mă bucur că acum se va vedea legătura dintre noi și pe micile ecrane. Aventura începe sâmbătă așa că țineți-ne pumnii strânși. Sunt 2 luni trăite la intensitate maximă și zic 2 luni fiindcă sunt sigură că ajungem până în finală. Am cunoscut deja și echipele și presimt că va fi super fun toată experiența. Unde credeți că va avea loc aventura?”, a postat Carmen Grebenișan a descrierea fotografiei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Este OFICIAL! Ei sunt cei care vor participa la Asia Express în sezonul 3... Concurenții din Asia Express sezonul 3 fac primele dezvăluiri. Alex Velea ar fi vrut să meargă cu Antonia pe Drumul Como...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x