Antena Căutare

Rezistă cine poate la Asia Express! Sorin Bontea a ajuns să meargă pe picioroange! „Era să-mi sară genunchiul”

Concurenții din ediția 18 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express au trecut printr-o misiune destul de dificilă atunci când au primit sarcina de-a găsi două persoane, folosind doar niște stații de walkie-talkie și niște fotografii. Dar greul nu s-a terminat aici!

După ce au mers din poartă în poartă și după ce au oprit zeci de localnici pentru a verifica dacă au găsit persoanele pe care le caută, concurenții din ediția 18 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express au primit o nouă poză, la finalul sarcinii.

citește și: Fratele lui Florin Ristei a găsit cheia succesului la făcut autostopul! Șoferii nu-l mai pot refuza! „Am învățat de la Fodor”

Au căutat localnicul respectiv și acesta le-a înmânat plicul cu următoarea sarcină! De data aceasta, concurenții trebuie să învețe să stea cel puțin cinci secunde pe picioroange!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Rezistă cine poate la Asia Express! Sorin Bontea a ajuns să meargă pe picioroange! „Era să-mi sară genunchiul”

Răzvan Fodor și Sorin Bontea, în sezonul 3 al emisiunii Asia Express

Răzvan Fodor și Sorin Bontea, în sezonul 3 al emisiunii Asia Express

Totuși, nimeni n-a renunțat prea ușor! Concurenții de la Asia Express au demonstrat încă o dată faptul că nimic nu este imposibil, dacă îți dorești cu adevărat.

Cine a căzut, cine s-a lovit și cine s-a enervat la proba de picioroange? Află totul urmărind clipul video de mai sus, din ediția 18 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express.

Florin Ristei a dat buzna peste oamenii din case, la Asia Express! Concurentul a căutat femeia din poză! „Aici locuiește... Răzvan Fodor și Sorin Bontea au câștigat amuleta și primesc un răsfăț pe măsură, la Asia Express...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x