Căutare Live

Ritual din Filipine, prima destinație Asia Express 3, șocant pentru Carmen Grebinișan și Alina Ceușan: "Au bătut un cocoș până la sânge, l-au pus în foc"

Cursa pentru imunitate a luat sfârșit pentru Alina Ceușan și Carmen Grebinișan, astfel că blondele a fost nevoite să caute cazare. Au dat peste casa unor localnici din Filipine, prima destinația din sezonul 3 Asia Express, unde au asistat la un ritual ce le-a îngrozit: cocoșul bătut cu un băț până la sânge.

Alina Ceușan și Carmen Grebinișan păreau că s-au obișnuit cu ciudățeniile de care au dat până acum în sezonul 3 Asia Express. Doar păreau, căci blondele s-au arătat șocate de tratamentul pe care omul din fața lor l-a avut asupra păsării. Li s-a explicat că, de fapt, ar fi vorba de un ritual filipinez.

"Au luat cocoşul şi au început să-l lovească cu un băţ pe gât şi spate!", explică blondele.

Filipine este prima destinație din sezonul 3 Asia Express. Echipele care se vor salva de la eliminare vor ajunge în Taiwan, cea de-a doua țară din "Drumul comorilor".

Încă o victorie în Asia Express 3. Speak şi Ştefania au obţinut imunitatea: "Am avut noroc. Aici poţi pierde totul ... Strategii surpriză în Asia Express, sezonul 3. Cum au votat echipele: Frații Ristei, Abagiu și Radu Vlăduț și Alex Velea...
Ultimele știri
x