Antena Căutare

Ruby, în lacrimi după plecarea de la Fatima, o localnică care le-a oferit cazare: ”Am fost prea concentrați pe noi! Are probleme cu inima!”

Au petrecut o noapte memorabilă la Fatima, tânăra care le-a oferit cazare, iar la plecare, Ruby și Robert au fost extrem de emoționați.

Au petrecut o noapte memorabilă la Fatima, tânăra care le-a oferit cazare, iar la plecare, Ruby și Robert au fost extrem de emoționați.

”Îți mulțumim pentru că ai fost o gazdă atât de bună. E târziu și trebuie să plecăm. Ne pare rău.”, i-a spus Robert la plecare Fatimei, care le-a adus și mâncare.

De asemenea, aceștia s-au arătat extrem de impresionați de tânăra care se confruntă și cu probleme medicale, mai ales că aceasta a plâns la plecarea lor.

Ulterior, cântăreața a izbucnit în lacrimi, copleșită fiind de suferința tinerei.

”Am aflat ulterior că nu are pe nimeni. Doar tatăl ei mai trăiește. Are și probleme cu inima. A început să plângă. Îmi pare rău că am fost prea concentrați pe noi.”, a mărturisit aceasta.

Vedeți momentul inedit, în clipul de mai sus!

Situație neașteptată pentru Robert și Ruby, respectiv Cocuța și Bogdan! Andra a reacționat imediat: ”Suntem predestinați... Cine sunt cele trei echipe care vor participa în cursa pentru ultima şansă! Ruby, reacție neașteptată: ”Nu ne ofticăm!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x