Antena Căutare

Șapte cupluri de vedete iau startul în aventura vieții lor! Asia Express, cel mai dur show de televiziune, începe astăzi, de la 20

Vietnamul este prima destinație a celor șapte cupluri de vedete care au acceptat provocarea. Şi, încă din prima zi a aventurii, concurenţii au avut o mare surpriză.

Mai sunt doar câteva ore până la marea premieră a celui mai așteptat reality show al primăverii! Asia Express debutează în această seară, de la ora 20:00. Vietnamul este prima destinație a celor 7 cupluri de vedete care au acceptat provocarea inedită de a parcurge aproape 5000 de kilometri pe teritoriul unui continent necunoscut, cu doar un singur euro pe zi.

Prima zi a aventurii a început cu o mare surpriză pentru concurenți, care au fost percheziționați de către autoritățile vietnameze chiar înainte de a începe cursa.

Astfel, Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Vica Blochina și Daniela Crudu, frații Moroșanu, Dorian Popa și mama sa, Marian Dragulescu și soția lui, Corina, Raluk și Ana Baniciu sunt cele 14 vedete care au acceptat această provocare.

În fiecare luni și marți, de la 20:00, telespectatorii sunt invitați să urmărească cel mai dur reality show de televiziune din România. Nu rata MAREA PREMIERĂ!

Asia Express, cel mai dur show din România, gata de start! Gina Pistol: "Am fost uimită de echipele pe care n-aş fi... Gina Pistol, despre Asia Express, show-ul 100% real. De ce să nu ratezi MAREA PREMIERĂ din această seară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x