Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Semifinaliștii Asia Express, misiune într-o fabrică de turmeric. Cocuța: Îmi vine să plâng

După ce aseară Robert a avut nevoie de intervenţia medicilor şi de transport către spital, el şi Ruby au fost nevoiţi să renunţe la continuarea cursei şi să rămână sub supravegherea medicilor. În cazul în care vor fi apţi să ducă jocul mai departe, ei vor intra direct în cursa pentru ultima şansă din etapa semifinalei, în vreme ce restul echipelor rămase în competiţie pornesc pe un traseu cu multe provocări fizice.

După ce aseară Robert a avut nevoie de intervenţia medicilor şi de transport către spital, el şi Ruby au fost nevoiţi să renunţe la continuarea cursei şi să rămână sub supravegherea medicilor. În cazul în care vor fi apţi să ducă jocul mai departe, ei vor intra direct în cursa pentru ultima şansă din etapa semifinalei, în vreme ce restul echipelor rămase în competiţie pornesc pe un traseu cu multe provocări fizice.

„Ne îndreptăm spre Pune, unde va avea loc cursa pentru ultima şană, pentru ultima dată pe Drumul Elefantului, dar până acolo trebuie să treceţi pe la Kohinoor Mills Turmeric Factory și să căutaţi steagul Asia Express!”, le va spune Gina lui CRBL şi Oase, Cocuţei şi lui Bogdan şi lui Şerban şi lui George. Vizibil emoţionatã, Cocuţa va realiza cât de aproape se aflã de finalul competiţiei: „Îmi vine sã plâng! Sunã aşa ciudat - <<pentru ultima datã pe Drumul Elefantului!>>”, va mãrturisi ea.

Semifinaliștii Asia Express, misiune într-o fabrică de turmeric. Cocuța: Îmi vine să plâng

Odatã ajunşi la fabrica de turmeric, semifinaliştii vor trebui sã umple un sac cu exact 50 de kilograme de turmeric, urmând ca dupã îndeplinirea acestei probe, sã primeascã urmãtoarele instrucţiuni. „Totul e galben aici. Am vãzut o femeie galbenã cu totul şi ne-am dat seama cã va fi o misiune foarte grea!”, va mãrturisi Bogdan. Greul însã abia va începe: dupã aducerea sacului, concurenţii vor primi un plic cu praf de turmeric şi un recipient cu apã de trandafiri cu ajutorul cãrora vor trebui sã obţinã o pastã galbenã cu care sã îşi acopere complet feţele. Cu un asemenea look, ei vor trebui sã plece cãtre punctul de întâlnire pentru urmãtorul joc de amuletã. Pe drum însã, vor trebui sã se opreascã în trei sate, din care sã convingã câte şapte localnici sã le permitã sã le vopseascã şi lor complet feţele.

Dacã vor reuşi sau nu aceştia sã îndeplineascã misiunea, cu ce avantaje vine premiul câştigat asearã de cãtre Șerban Copoț și George Vintilă – elefantul auriu, dar și care va fi soarta cuplului Ruby – Robert, telespectatorii Antena 1 pot afla diseară, de la 20:00, în cea de-a doua ediție din semifinala Asia Express – Drumul Elefantului.

Video