Antena Căutare

Șerban Copoț a fost criticat după Asia Express: „Oamenii au văzut acest aspect și m-au taxat”

Șerban Copoț a spus, la Observator, ce a însemnat pentru el experiența Asia Express și a explicat de ce a fost criticat de oamenii care au urmărit cel mai dur reality show.

Șerban Copoț a spus, la Observator, ce a însemnat pentru el experiența Asia Express și a explicat de ce a fost criticat de oamenii care au urmărit cel mai dur reality show.

„A fost o experiență frumoasă, dar brutală, intensă”, a spus Șerban Copoț, care este obișnuit să facă hiking.

„Hikingul, mersul în natură nu are nicio treabă cu Asia Express. Nu are nicio treabă cu aglomerația de acolo, asta cu autostopul... Cu tensiunea nu am avut nicio problemă. Sunt rezistent la tensiune. Ne mai înjurăm puțin, că asta e...”, a săugat el.

Șerban Copoț a mai spus că a fost criticat de oameni care au urmărit Asia Express.

„Mi-au spus că sunt răutăcios. Eu am stilul ăsta mai ironic. Eu așa mă descarc – prin ironii. Mai spun câte o glumă, mai spun câte o mică răutate, dar nu era din suflet, ci din joc. Oamenii au văzut acest aspect și m-au taxat. Apoi au văzut că totuși sunt om și eu și că am și părți bune și părți rele”, a explicat el.

Șerban Copoț a dezvăluit și cum a fost primit acasă, la aeroport, de familia lui.

„Soția mea nu i-a spus lui Tedi, băiatului meu cel mare, că venim. I-a spus doar că am trimis un colet prin avion și că merg să îl ia. Eu eram coletul. A avut o bucurie de nu mai știa ce să facă. Fiul meu cel mare are 7 ani, iar cel mic are 3 ani”, a spus Șerban Copoț.

Copoț a dezvăluit și că soția lui este „șefa” în familie.

Mai multe dezvăluiri ale lui Șerban Copoț sunt disponibile în clipul de mai sus din Observator.

Gina Pistol, declarație de ultimă oră despre Asia Express. Ce se întâmplă cu emisiunea și cu viitorul sezon... Bogdan Boantă, surpriză uriașă pentru Cocuța, cu tema Asia Express. „A fost fix ca acolo”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x