Antena Căutare

Șerban și George, gest impresionant la ”Asia Express”: ”E planul nostru. Are nevoie de mai mult de atât!”

Concurenții de la Asia Express au fost puți să obțină un litru de suc de trestie de zahăr, iar George și Șerban au luat o hotărâre neașteptată. 

Concurenții de la Asia Express au fost puți să obțină un litru de suc de trestie de zahăr, iar George și Șerban au luat o hotărâre neașteptată.

Mai exact, aceștia și-au exprimat dorința de a-i dona premiul colegului accidentat, Oase, în cazul în care vor reuși să termine primii misiunea.

”Cred că oricine ar câștiga în seara asta ar trebui să-l ajute pe Oase. Cam ăsta ar fi planul nostru. Dacă se poate, premiul l-am dat lui Oase și lui CRBL. Oase are nevoie de mai mult de atât”, a spus Șerban.

Nu a fost, însă, nevoie, întrucât CRBL și Oase au ajuns primii și au reușit să câștige o masă copioasă și o noapte la hotel.

Vedeți reacția acestora când au aflat totul, în clipul de mai sus!

Ordinea plecării, decisă de un jingle compus din claxoane, canistre şi jante! Ruby și Robert, o nouă ceartă: ”Alege altă... Asia Express, lider detașat de piață pe comercial și la orașe! CRBL și Oase, prima echipă ajunsă la punctul final de opr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x