Antena Căutare

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat sezonul 3 Asia Express și trofeul de 30.000 de euro

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat Asia Express, sezonul 3! Cei doi concurenți au primit trofeul de 30.000 de euro!

Am aflat în mod oficial cine a câștigat, în ediția 36, marele trofeu din sezonul 3 al emisiunii Asia Express! După zeci de ediții spectaculoase, Sorin Bontea și Răzvan Fodor au pus mâna pe marele premiu de 30.000 de euro!

După ce au rezolvat puzzle-ul de la hotel, concurenții au fost nevoiți să îndeplinească și ultimele sarcini din misiunea finală! Orice detaliu a contat, iar emoțiile au atins cote maxime.

SORIN BONTEA ȘI RĂZVAN FODOR AU CÂȘTIGAT ASIA EXPRESS, SEZON 3

Una dintre marile surprize din sezonul 3 al emisiunii Asia Express a fost echipa formată din Sorin Bontea și Răzvan Fodor.

citește și: „Aah, ești vagabond”. Sorin Bontea și Răzvan Fodor, victorie după victorie în misiunea Asia Express! Speak și Ștefania au rămas în urmă

Surpriza a fost mare atunci când s-a aflat faptul că îndrăgitul Chef Sorin Bontea de la emisiunea Chefi la cuțite a decis să plece pe Drumul Comorilor, în sezonul 3 al show-ului Asia Express, alături de Răzvan Fodor.

CÂȘTIGĂTORII ASIA EXPRESS, IMAGINI EMOȚIONANTE

Unii s-au bucurat și au așteptat cu sufletul la gură primele imagini din aventura lor prin Filipine și Taiwan, în timp ce alții au încercat să facă pariuri cu privire la cât timp rezistă în competiție echipa formată din Sorin Bontea și Răzvan Fodor.

citește și: A recunoscut totul! Sorin Bontea, dezvăluire uriașă chiar înainte de finala Asia Express! „Nu credeam că voi ajunge să spun asta”

Deznodământul? Sorin Bontea și Răzvan Fodor au luptat misiune după misiune și au reușit să ajungă în marea finală Asia Express, sezonul 3. Au câștigat un premiu de 30.000 de euro, dar și amintiri de neuitat, adunate pe Drumul Comorilor! Bucuria a fost atât de mare, încât Răzvan Fodor a fost îngenunchiat de fericire!

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat sezonul 3 Asia Express și trofeul de 30.000 de euro

Sorin Bontea și Răzvan Fodor, marii câștigători Asia Express, sezonul 3

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat marea finală Asia Express

Urmărește clipul video de mai sus din finala Asia Express sezonul 3 ca să vezi imaginile emoționante în care Sorin Bontea și Răzvan Fodor află că au câștigat Asia Express!

citește și: Sorin Bontea și Răzvan Fodor au dat lovitura la Asia Express! Mina de aur le-a adus o surpriză uriașă! „Așa opulență?!”

FINALA ASIA EXPRESS SEZON 3

Sorin Bontea și Răzvan Fodor sunt câștigătorii sezonului 3 al emisiunii Asia Express. O echipă puternică și ambițioasă, care a făcut față cu brio misiunilor din Filipine și Taiwan.

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat sezonul 3 Asia Express și trofeul de 30.000 de euro

Sorin Bontea și Răzvan Fodor, marii câștigători Asia Express, sezonul 3

Sorin Bontea și Răzvan Fodor, savurând din plin victoria de la Asia Express, sezonul 3

La capătul Drumului Comorilor este premiul de 30.000 de euro, la care au aspirat toți cei 18 concurenți.

Telespectatorii au savurat o cursă nebună și plină de neprevăzut într-una din cele mai mari metropole ale lumii – Taipei. Adrenalina, tensiunea, suspansul, dar și bucuria victoriei au tins cote maxime.

citește și: Speak, anunț bombă despre nunta cu Ștefania, la Asia Express! Ce i-a dezvăluit concurentul Ginei Pistol

Au fost nouă echipe la început de drum. După 35 de ediții spectaculoase, doar două echipe au mai rămas în competiție. Una pleacă acasă cu marele premiu de 30.000 de euro, trofeul Asia Express, sezonul 3, iar aceea este cea formată din Sorin Bontea și Răzvan Fodor.

După ce au călătorit timp de două luni pe Drumul Comorilor, prin Filipine și Taiwan, cele două echipe au dat tot ce au avut mai bun pentru marea amuletă de 30.000 de euro și pentru mult râvnitul titlu de câștigător Asia Express. La final, Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat.

Ultima misiune din finala Asia Express decide câștigătorii! Un anunț neașteptat îi bulversează pe concurenți: „Ce a fost... Adrenalină în stare pură, misiuni uluitoare și o victorie uriașă pentru Sorin Bontea și Răzvan Fodor! Ce s-a întâmplat î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x