Antena Căutare

Speak a dat-o de gol pe Ștefania. Ce face iubita lui înainte de a publica orice poza pe Instagram

Se iubesc de trei ani și sunt, în viziunea multora, cuplul perfect.

Speak și Ștefania, foștii concurenți de la "Asia Express" au demonstrat tuturor, în cadrul show-ului, că sunt o pereche armonioasă, autentică și puternică, grație sentimentelor trainice pe care și le poartă.

Totuși, asta nu înseamnă că între ei nu există mici probleme sau că artiștii adoră toate lucrurile pe care celălalt le face. De exemplu, lui Speak i se "un chin" să facă poze cu iubita sa.

Motivul? Se pare că frumoasa șatenă nu se oprește după ce realizează câteva fotografii reușite, ci vrea să aibă de unde alege atunci când trebuie să posteze pe rețelele de socializare.

Obișnuiți să se tachineze reciproc în mediul online, acest lucru n-a rămas un secret.

"O să vă arăt mai încolo cât de chinuit sunt când face ea pozele", a notat el lângă postarea iubitei lui, pe care a distribuit-o pe InstaStories.

Speak a dat-o de gol pe Ștefania. Ce face iubita lui înainte de a publica orice poza pe Instagram

Captura Instagram Speak, fost concurent "Asia Express"

"Eu nu fac mai mult de 3-4 poze când vreau să postez ceva, pe când ea... de ordinul sutelor!!! Nu-i posibil asa ceva... E o întreagă aventură pentru a face o poză...banală!", a scris fostul cântăreț la descrierea unei serii de fotografii menite să le arate fanilor cum decurge o sesiune foto la ei acasă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x