Antena Căutare

Speak și Ștefania, aproape de impas pe drumul comorilor la Asia Express: "E greu de tot, fugim toată ziua, stăm în locuri în care n-am fi stat niciodată!"

Speak şi Ştefania sunt unul din cele nouă cupluri care au pornit pe Drumul Comorilor, în cel de-al treilea sezon al celui mai dur reality show din România, Asia Express!

Speak și Ștefania, aproape de impas pe drumul comorilor la Asia Express: "E greu de tot, fugim toată ziua, stăm în locuri în care n-am fi stat niciodată!" Galerie
Speak și Ștefania, la Asia Express

Dacă până să pună piciorul în Filipine artistul şi iubita lui erau convinşi că multe din experienţele concurenţilor sunt regizate, odată ajunşi pe insulă, realitatea i-a marcat profund.

“În emisiunea asta ai parte de niște lucruri unice pe care nu îmi doresc să le mai repet vreodată, dar pe care mi-ar fi părut foarte rău dacă nu le încercam. E greu de tot, de asta aș vrea să îi sfătuiesc pe cei ce vor să vină să se gândească bine, că nu e de joacă”, a povestit Speak.

Un alt lucru șocant pentru echipa Speak/Ștefania a fost veridicitatea acestui show. “Eu vă zic sincer că de acasă mă gîndeam că mai sunt și lucruri aranjate, ba chiar m-am bazat pe asta când am decis să vin, dar ce să vezi?! Totul este enervant de adevărat, fugim toată ziua, stăm în locuri în care n-am fi stat niciodata, facem lucruri pe care nu le-am fi făcut niciodată. Nu mi-am imaginat că este atât de real totul și cred că experința asta o să mă bântuie multă vreme de acum încolo”, a mărturisit Speak.

Speak și Ștefania despre experiența „Asia Express”. Motivul pentru care le vine să plângă adesea. „Nu ne-am imaginat că ... Sorin Bontea și Răzvan Fodor despre experiența „Asia Express”: „N-am crezut că suntem bipolari”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x