Antena Căutare

”Mi-a dat sângele pe nas!” Jocul pentru amuletă a fost greu, dar Ștefania și Speak au învins: ”M-am bucurat pentru bănuți!”

Jocul pentru amuletă s-a dat, în această seară, la Asia Express, între Adda și Cătălin și Speak și Ștefani. Norocul a fost, însă, de partea celor din urmă. 

Noul episod al emisiunii Asia Express a adus noi provocări pentru concurenți, iar norocul a fost de partea lui Speak și Ștefaniei. Cei doi au colaborat perfect, iar rezultatul a fost, evident, obținerea amuletei.

”Am câștigat, clar.”, a spus Ștefania, în timp ce Speak a recunoscut: ”Eu m-am bucurat pentru cei patru bănuți.”

Vezi și: Răsturnare de situație la Asia Express. Concurenții, provocați să-i convingă pe oamenii care i-au luat la autostop să facă karaoke: ”Nu era destul de grea proba asta!”

Cei doi au recunoscut, însă, că proba n-a fost deloc ușoară: ”Mi-a dat sângele pe nas. Mi-a fost foarte greu acolo!”, a spus Ștefania.

Vedeți cum au reușit cei doi să obțină amuleta, în clipul de mai sus!

Răsturnare de situație la Asia Express. Concurenții, provocați să-i convingă pe oamenii care i-au luat la autostop să fa... Desertul tradițional filipinez, o ”ciorbă de gheață”! Concurenții de la Asia Express au fost oripilați: ”Mi-e rău, mă do...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x