Antena Căutare

Speak şi Ştefania, concurenți în Asia Express: "Vom avea sigur parte de surprize acolo! Va fi ceva rău"

Speak şi Ştefania se pregătesc de Asia Express. ”Vom avea sigur parte de surprize acolo. Va fi ceva rău”, a declarat artistul.

Speak şi Ştefania se pregătesc de cea mai provocatoare experiență din viața lor! Foarte curând vor porni pe Drumul Comorilor din Asia Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Speak este de părere că îl va aștepta o experiență inedită, în urma căreia va fi mai pregătit să înfrunte greutățile vieții.

Speak: „Asia Express este pentru mine o considerabilă ieșire din zona de confort. O să văd exact care-mi sunt limitele și sper să mi le și depășesc. Ca să fiu sincer nu sunt prea nerăbdător să înceapă… Număr zilele și nu știu cum să mai trag de ele, nu dorm bine, visez urât, mâ gândesc la ce-i mai rău, dar totodată știu că îmi fac eu prea multe filme. Mă cam sperie partea de igienă și faptul că trebuie să ne găsim constant cazare. Una peste alta, sunt convins că va fi experiența vieții mele”.

Ștefania este de părere că se va lovi de realitate în această experiență unică pe care urmează să o trăiască. Mai mult, tânăra domnișaoră a spus că își va lua cu ea 20 de pensule de machiaj pentru că nu-și poate strica ritualul! „Nu mă lasă sufletul să folosesc o pensulă pentru cinci chestii"

Stefania: „Asia Express înseamnă o mare încercare, dar și o super provocare. Sunt convinsă că vom avea nervii întinși la maximum. Eu, spre deosebire de Ștefan, sunt foarte nerăbdătoare să înceapă cursa, dar cred nu știu încă în ce mă bag. Ce mă sperie în momentul de față e faptul că voi fi ruptă de casă o perioadă și mi-e groază când mă gândesc că nu o să mănânc când am eu chef…și eu am chef non-stop de mâncare J Aaaa, și partea cu lipsa de somn va fi destul de complicată dar... să înceeeeaapă Asia Express!”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Oase, coprezentator la „Asia Express”, a dezvăluit care este marea sa bucurie în legătură cu noul sezon al show-ului. Ce... „Suntem panicaţi". Speak şi Cristina Ştefania se pregătesc de aventura „Asia Express”! Au dezvăluit un secret din r...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x