Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Speak și Ștefania, salvați de ancora verde, după ce au pierdut cursa pentru ultima șansă, în Asia Express, sezonul 3

Marți seară, în sezonul 3 Asia Express, trei echipe au luptat cot la cot în cursa pentru ultma șansă, un traseu plin de adrenalină menit să îi facă să demonstreze că merită să rămână în competiție. După un maraton de probe și misiuni obositoare, Speak și Ștefania au ajuns pe ultimul loc în clasament, motiv pentru care soarta lor a depins doar de ancora din cufăr.

Speak și Ștefania au fost salvați de ancora verde

Din fericire, aceasta a fost verde, iar cei doi vor continua aventura pe Drumul Comorilor și în cea de-a șasea etapă Asia Express: ”Gina era extrem de fericită, iar eu nu știam cum să mă exteriorizez! Ștefan nu își dă seama încă, dar este foarte fericit și el!, a spus Ștefania la aflarea verdictului.

Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Adda și Cătălin au fost cele două echipe ce s-au calificat automat în cursa ultimatum în urma clasamentului obținut, în vreme ce Speak și Ștefania s-au alăturat în urma votului majoritar. Pentru cele trei cupluri, ziua a început cu o probă dificilă chiar în mijlocul deșertului, iar temperaturile le-au dat mari bătăi de cap încă din primele minute. Concurenții au fost nevoiți să rezolve sudoku, unde au refăcut un traseu pe dunele de nisip pentru a obține imaginile necesare, au parcurs un traseu prin deșert cu jeep-ul, ca mai apoi să pună cap la cap un indiciu scris în tagalog cu ajutorul localnicilor. Odată ajunși la adresa menționată, au cărat panouri de frunze către următoarea misiune, doar pentru a afla acolo că trebuie să le folosească pentru a construi o casă kubo, specific filipineză, pe care au transportat-o într-un parc, dar au și folosit-o pentru a reface o imagine religioasă. Cea mai epuizantă probă a fost chiar ultima, iar vedetele au lucrat în echipă și au parcurs un traseu pe holurile unui hotel pentru a descoperi indicii și a deschide o cameră secretă, acolo unde i-a așteptat un ultim test de îndemânare. ”A fost, poate, cea mai grea cursă pentru ultima șansă!, a spus Gina la finalul serii.

”Fix ce nu voiam să se întâmple, aia s-a întâmplat. Probabil acesta este unul dinte motivele pentru care cursa pentru ultima șansă e mai grea. Te încearcă mereu sentimentul că pleci acasă!, a mărturisit Speak, ajuns pe ultimul loc alături de Ștefania. Dacă celălalte două echipe au fost în afara oricărui pericol, Speak și Ștefania au așteptat verdictul ancorei, care din fericire a fost verde. Prin urmare, cei doi vor continua competiția și în cea de-a șasea etapă Asia Express- Drumul Comorilor, ce începe duminică, de la 20:00, pe Antena 1.

CONECTEAZA-TE CU ASIA EXPRESS
Subscribe pe
👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Asia Express

🌴 🌊 Urmărește Asia Express Sezonul 3 pe 👉 AntenaPlay Ediții integrale, fără pauze publicitare > https://s.a1.ro/jQc6CQW

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video