Antena Căutare

L-au posedat demonii disperării! Teleșpan a speriat copii la Asia Express! „Asta îmi mai trebuia”. Video

Adrian Teleșpan a ajuns la capătul răbdării la Asia Express, cel mai dur reality show, și a speriat câțiva copii care s-au adunat în jurul lui și al Anei Morodan.

Adrian Teleșpan a ajuns la capătul răbdării la Asia Express, cel mai dur reality show, și a speriat câțiva copii care s-au adunat în jurul lui și al Anei Morodan.

Criza lui Teleșpan a venit după ce el și Ana Morodan au fost aproape de a-și găsi o cazare. De fapt, au găsit-o, dar au renunțat la ea, deoarece au fost îngroziți de condițiile de acolo.

„Eu mor aici, nu pot”, a reacționat Ana Morodan.

Cei doi coechipieri au decis să iasă din acea casă, înapoi pe uliță, pentru o nouă încercare, moment în care un grup de copii s-a apropiat de ei, salutând către cameră.

„Asta îmi mai trebuia. 7.000 de copii care să îmi urle în cap”, a spus Adrian Teleșpan, după ce a țipat, speriind copiii.

„Nu vrea nimic! Vreau doar igienă”, a mai spus el.

„N-am nimic cu copiii. Îmi plac copiii. Sunt Scorpion și despre Scorpioni se spune că sunt cei mai buni părinți”, a ținut concurentul să precizeze ulterior.

Alți concurenți din Asia Express au avut mai mult noroc.

Urmăriți clipul de mai jos din Asia Express.

Surprize și probe tensionate la „Asia Express”. Ce misiuni îi așteaptă pe concurenți, în această ediție... Margherita s-a dat de gol! De ce îndură chinurile din Asia Express. „Mi-am pus extensii la păr și acid în buze special&q...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x