Antena Căutare

Tensiune maximă și oboseală la "Asia Express"! Dorian Popa a căzut secerat, epuizat de la mersul pe jos!

„Asia Express” debutează luni, 12 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1! În fiecare luni și marți, telespectatorii sunt invitați să urmărească show-ul extraordinar care a pus la grea încercare vedetele ce s-au încumețat să plece în această aventură.

„Asia Express” debutează luni, 12 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1! În fiecare luni și marți, telespectatorii sunt invitați să urmărească show-ul extraordinar care a pus la grea încercare vedetele ce s-au încumețat să plece în această aventură.

Au fost momente de panică, de oboseală cruntă, dar și de experiențe memorabile pentru cele șapte perechi de vedete, care au pornit în cursa vieții lor.

Dorian Popa, care a făcut echipă cu mama sa, Luminița, a avut un moment de cădere, la propriu. Obosit peste măsură, condiția fizică l-a trădat până și pe el, iar oboseala l-a răspus. Motivul îl aflați din 12 februarie, la Antena 1!

Asia Express este călătoria și experiența vieții pentru toate perechile care îi acceptă provocarea. Fără scenarii, fără situații premeditate, fără locuri special amenajate, formatul oferă aventură pură.

14 vedete au avut de parcurs un traseu de aproape 5000 de km, în zone dificile din Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda, având la dispoziție un singur euro pe zi.

Cum s-au descurcat în aceste condiții, telespectatorii vor putea urmări începând de luni, 12 februarie, ora 20.00, la Antena1.

"Dragostea din Tei" e HIT mondial! Moroșenii, cea mai tare surpriză la "Asia Express": Au întâlnit u... Petrecere în familia "Asia Express". Dorian Popa, gest impresionant de ziua mamei: "Datorită ei sunt omul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x