Trei echipe luptă să ajungă în finală. Ștefania nu vrea nuntă, vrea trofeul Asia Express: "Nu plecăm acasă, inelul meu e norocos astăzi!"

Adda și Cătălin Rizea, Speak și Ștefania, dar și Alex Abagiu și Radu sunt cele trei echipe care se vor lupta pentru un loc în ulima etapă din Asia Express, sezonul 3. Avem deja o primă echipă finalistă, cea formată din Sorin Botea și Răzvan Fodor. "Reactoarele" au strâns cele mai multe monede și s-au calificat direct în finală.

Rândurile s-au subțiat în sezonul 3 "Asia Express", astfel că semifinala a venit cu o victorie pentru Răzvan Fodor și Sorin Bontea, prima echipă finalistă. Lor încearcă să li se alăture Alex şi Radu, Adda şi Cătălin și Speak şi Ştefania, cele trei cupluri de vedete care pornesc în cursa pentru ultima șansă.

În prima provocare lansată de Gina Pistol, concurenții trebuie să reproducă câteva fotografii cu ajutorul localnicilor, lucru care le pune ceva probleme.

Citește și:

Speak, detalii neașteptate despre nunta cu Ștefania! "M-am abținut cu greu să nu plâng"

Ștefania, cea care odată cu semifinală sezonului 3 Asia Express are pe deget o superbă bijuterie primită la la Speak, alături de o cerere emoționantă în căsătorie, se simte norocoasă și este sigură că echipa lor va ajunge în finală.

"Nu plecăm acasă, inelul meu e norocos astăzi!, mărturisește Ștefania, partenera lui Speak.

Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania în semifinala Asia Express 3

Atunci când concurenţilor li s-a cerut să scrie o scrisoare către partener, Speak a transformat-o într-o adevărată declaraţie de dragoste care s-a încheiat cu „Vrei să fii soţia mea?”.

Momentul a fost motiv de lacrimi de bucurie atât pentru Ştefania, cât şi pentru ceilalţi concurenţi, care s-au apucat imediat să facă planuri pentru viitoarea nuntă.

Ultimele știri