Antena Căutare

Vedete din show-ul Asia Express, în lacrimi! Aventura devine tot mai dificilă pentru concurenți!

Au curs lacrimi amare pentru obrajii vedetelor care își testează limitele în show-ul „Asia Express”. Și nu din cauza probelor care sunt extrem de dificile!

Au curs lacrimi amare pentru obrajii vedetelor care își testează limitele în show-ul „Asia Express”. Și nu din cauza probelor care sunt extrem de dificile!

La mii de kilometri distanță de casă, fără să aibă legături cu cei dragi, celebrii concurenți de la Asia Express luptă din răsputeri, într-o cursă extrem de grea. O cursă care le pune la încercare atât calitățile fizice cât și psihicul, vedetelor!

Rupte în totalitate de viața lor de lux cu care erau obișnuite, departe de prieteni și de familie, vedetele au avut însă parte de o surpriză care le-a emoționat până la lacrimi: câte o scrisoare din partea familiei.

Iar în momentul în care concurenții le-au deschis, au început să curgă râuri de lacrimi şi cu greu şi-au stăpânit emoţiile.

Diseară, de la ora 20:00, aventura „Asia Express” continuă, numai la Antena 1!

Cele mai înfricoşãtoare probe din ,,Asia Express: concurenții vor căra pe ei tarantule vii și se vor tatua într-un templ... Testul limitelor se dă la „Asia Express”! Vedetele pornesc către următoarea destinație, dar vor regreta amarnic!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x