Vedetele, ajunse la mila celor din Vietnam! Au implorat un pat, dar au dormit pe jos, în frig cumplit! „Facem și un duș...cu cana”

A fost o zi plină de provocări dificile și de probe contracronometru la „Asia Express” și doar seara lucrurile parcă se mai domolesc.

A fost o zi plină de provocări dificile și de probe contracronometru la „Asia Express”! Când vine seara, vedetele se confruntă cu o altă problemă dificilă.

După ce toată ziua au alergat în dorința de a ajunge la punctul de control cât mai repede și de-a demonstra că nimic nu este prea greu la „Asia Express”, concurenții se află în fața unei noi provocări: aceea de a găsi un loc de dormit.

Vedetele, ajunse la mila celor din Vietnam! Au implorat un pat, dar au dormit pe jos, în frig cumplit! „Facem și un duș...cu cana”

După numeroase ore de alergat, echipele au apelat la mila celor din Vietnam ca să găsească un așternut cald, o masă bună și apă caldă.

Unii au fost ceva mai norocoși, în timp ce alți concurenți de la „Asia Express” au dormit pe jos, iar dușul cald a fost doar un vis frumos spulberat curând.

Iar trăirile și mărturisirile sunt cu adevărat uimitoare!

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Ultimele știri