Antena Căutare

Vedetele, ajunse la mila celor din Vietnam! Au implorat un pat, dar au dormit pe jos, în frig cumplit! „Facem și un duș...cu cana”

A fost o zi plină de provocări dificile și de probe contracronometru la „Asia Express” și doar seara lucrurile parcă se mai domolesc.

A fost o zi plină de provocări dificile și de probe contracronometru la „Asia Express”! Când vine seara, vedetele se confruntă cu o altă problemă dificilă.

După ce toată ziua au alergat în dorința de a ajunge la punctul de control cât mai repede și de-a demonstra că nimic nu este prea greu la „Asia Express”, concurenții se află în fața unei noi provocări: aceea de a găsi un loc de dormit.

Vedetele, ajunse la mila celor din Vietnam! Au implorat un pat, dar au dormit pe jos, în frig cumplit! „Facem și un duș...cu cana”

După numeroase ore de alergat, echipele au apelat la mila celor din Vietnam ca să găsească un așternut cald, o masă bună și apă caldă.

Unii au fost ceva mai norocoși, în timp ce alți concurenți de la „Asia Express” au dormit pe jos, iar dușul cald a fost doar un vis frumos spulberat curând.

Iar trăirile și mărturisirile sunt cu adevărat uimitoare!

Echipele se sabotează la „Asia Express”! Dorian Popa, cu lacrimi în ochi: „Cum ar fi fost dacă eu aş fi pus-o pe mama ta... Frații Moroșanu câștigă proba și merg mai departe în Laos! Adevărații campioni nu părăsesc „Asia Express”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x