Antena Căutare

Vedetele Asia Express, invitate la teatru sau la… tortură? Cocuța, în culmea disperării: „Sunt proastă rău. M-au apucat toate spumele”

Vedetele Asia Express aflate în cursă au fost invitate la un spectacol de teatru la care au fost provocate să ghicească ce scenete sunt jucate în fața lor. 

Vedetele Asia Express aflate în cursă au fost invitate la un spectacol de teatru la care au fost provocate să ghicească ce scenete sunt jucate în fața lor.

„Sunteți invitați la un spectacol Yakshagana, teatrul tradițional popular din Karnataka. Ei vor juca diverse scenete din diverse povești mitologice indiene. Între aceste scenete actorii vor face o pauză. Judecătorul vă va da o listă cu 10 dintre aceste povești. Trebuie să recunoașteți după această listă care este momentul pe care actorii îl interpretează”, a arătat misiunea.

Pentru Ana Morodan, această probă a fost floare la ureche.

„Există anumite atribute pe care eu le am – unul dintre ele este spiritul de observație”, a spus Ana Morodan, care a terminat proba foarte repede.

Ea a precizat că nu ar renunța la spiritul ei de observație nici dacă ar primi în schimb „un nas mai mic”.

Pentru Cocuța, în schimb, aceasta a fost una dintre cele mai dificile misiuni din Asia Express.

„Nici nu mă mai pot concentra la ce citesc aici, pentru că am obosit foarte tare. Nu mai înțeleg nimic. Vreau să plec de aici. M-au apucat toate spumele. Jur că nu mă mai uit și nu mai ghicesc nimic. Și mi se pare oricum că fac același lucru, că este aceeași poveste și nu pot să îmi dau seama. Uite, sunt proastă rău”, a spus exasperată Cocuța.

„Face mișto de mine doamna asta (judecătoarea, n.r.)”, a mai spus ea.

„Această probă care ar fi putut să fie atuul meu a fost un întreg fiasco”, a adăugat Cocuța, pentru care rezolvarea probei a fost un chin.

Cocuța, spectacol de dans pe marginea șoselei! „Nu era deloc momentul”... „Du-te, fă! M-au lăsat picioarele”. Ana Morodan, criză de zile mari la Asia Express! O cobră a făcut-o să își iasă din m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x