Antena Căutare

Vedetele din Asia Express au dat de greu! Fiecare încearcă să se descurce cu doar un euro pe zi în cele mai exotice ţări!

Filmările pentru cel mai nou show marca Antena 1, Asia Express, continuă departe de România. Dorian Popa, unul din concurenţi simte tot mai mult lipsurile de acasă.

Filmările pentru cel mai nou show marca Antena 1, Asia Express, continuă departe de România. Dorian Popa, unul din concurenţi simte tot mai mult lipsurile de acasă.

Paisprezece vedete au acceptat provocarea Asia Express. Aflate la mii de kilometri de casa, fiecare incearcă sa se descurce cu doar un euro pe zi în cele mai exotice ţări. Emisiunea va debuta la Antena 1 în primăvară.

„Păi, n-am nevastă, n-am mașină, păi n-am mesele mele, șase pe zi, păi n-am sală, păi n-am mai nimic, dar ideea este în felul următor: ne distrăm aici și, cu tot greul ăsta pe care îl îndurăm, important este că învățăm lucruri frumoase despre ce avem acasă, lucruri pe care, de multe ori, nu le apreciam la adevăratul nivel”, a mărturisit Dorian Popa despre experiența trăită de el la „Asia Express”, un show ce va debuta la Antena 1 în primăvară!

Imagini așa cum nu ați mai văzut! Vedetele au renunțat la luxul de acasă pentru experiențele din „Asia Express”. Au mânc... „Dorul”, acel cuvânt specific românesc, i-a copleșit pe concurenții „Asia Express”! Liviu Vârciu: Mi-e dor să îi fac băi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x