Antena Căutare

Planurile de acasă nu se potrivesc cu realitatea din sezonul 2 „Asia Express”, cel mai dur reality show de aventură!

Planurile de acasă nu se potrivesc cu realitatea din sezonul 2 „Asia Express”, cel mai dur reality show de aventură difuzat de Antena1! Și-au făcut bagajele și au plecat, dar destinația exotică le-a dat deja adevărate bătăi de cap. Ce dezvăluiri fac concurenții despre sezonul 2 „Asia Express”?

Planurile de acasă nu se potrivesc cu realitatea din sezonul 2 „Asia Express”, cel mai dur reality show de aventură difuzat de Antena1! Și-au făcut bagajele și au plecat, dar destinația exotică le-a dat deja adevărate bătăi de cap. Ce dezvăluiri fac concurenții despre sezonul 2 „Asia Express”?

Cocuța și Bogdan Boantă au plecat să se distreze. Știau că nu va fi chiar ușor, dar ce au descoperit aici e mult peste ce se așteptau. Filmările pentru sezonul 2 „Asia Express”, cel mai dur reality show de aventură difuzat în România, au loc anul acesta în Sri Lanka și India. 9 perechi de vedete sunt hotărâte să străbată Drumul Elefantului pentru a ajunge la premiul de 30.000 de Euro și pentru a trăi experiența vieții lor.

SEZON 2 „ASIA EXPRESS”

Nouă cupluri de vedete din România pornesc în aventura vieții lor, în curând, la Antena 1, în sezonul 2 "Asia Express". Spre deosebire de anul trecut, vedetele care vor lupta pentru marele premiul vor avea de această dată un nou itinerariu: peste 4000 de kilometri prin Sri Lanka și India.

Alături de concurenți și de Gina Pistol se vor afla, în acest al doilea sezon, în calitate de povestitori, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu.

Situațiile neobișnuite, șocul cultural, surprizele gastronimice, barierele lingvistice sunt doar o parte din lucrurile pe care concurenții trebuie să le depășească. Mai mult decât atât, gândul permanent al unei mese calde și al unui acoperiș deasupra capului, două dintre necunoscutele acestei experiențe, îi provoacă pe mulți dintre ei să se autodepășească pentru rezista cât mai mult în acest show.

„Nu știu cine a inventat conceptul acesta de zonă de confort, pentru că așa ceva în Asia Express nu există! Nu am trăit în viața mea o perioadă atât de lungă de adrenalină”, a declarat Adrian Teleșpan.

Misiuni dificile, adrenalină cât cuprinde, aventură 100%, asta îi așteaptă pe cei 18 concurenți în perioada următoare. Sri Lanka și India vor fi o adevărată provocare, pentru care vor fi nevoiți să își folosească toate resursele în sezonul 2 „Asia Express”, la Antena 1.

Jojo și Paul Ipate : “Asia Express e mai tare decât ne așteptam!”... „Asia Express”. Cocuța și Bogdan Boantă: „Suntem triști tare. Noi am crezut că o să ne distrăm”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x