Antena Căutare

Probă neașteptată! Vedetele, luate la întrebări despre ceilalți concurenți! Ce cuvinte o determină pe Cocuța să bată în lemn?

Gina Pistol i-a luat prin surprindere pe Ruby, Teleșpan, Bogdan Boantă și George Vintilă, cu o probă la care vedetele au trebuit să răspundă la întrebări despre ceilalți concurenți aflați în cursă.

Gina Pistol i-a luat prin surprindere pe Ruby, Teleșpan, Bogdan Boantă și George Vintilă, cu o probă la care vedetele au trebuit să răspundă la întrebări despre ceilalți concurenți aflați în cursă.

„M-am gândit să începem ziua cu un joculeț. Vom face un quiz. Fiecare dintre voi va avea câte un set de întrebări despre ceilalți care se află acum în cursă”, le-a spus Gina Pistol vedetelor.

Fiecare răspuns corect a însemnat un punct câștigat, iar câștigător a fost cel care a ajuns primul la trei puncte. A fost nevoie, însă, și de o departajare.

Una dintre întrebări a fost cu ce se îmbracă Ana Morodan la întâlnirile cu clienți importanți – crinolină, latex sau pijama.

Alte întrebări au fost: ce sport de performanță a practicat Șerban începând cu vârsta de 10 ani (tenis, fotbal sau iahting) și cuvintele care nu îi declanșează Cocuței nevoia de a bate în lemn (fantomă, cimitir sau cruce).

O întrebare ce i-a pus probleme lui Bogdan Boantă a fost la ce instrument cântă Robert – tobe, chitară sau pianină. „Nici măcar nu mi-a trecut prin cap”, a răspuns concurentul.

Bogdan Boantă a pierdut această misiune, Teleșpan s-a clasat pe locul trei, iar Ruby și George Vintilă au fost la egalitate. Gina Pistol a făcut departajarea cu o întrebare fără variante de răspuns – câte animale de companie are Cocuța.

Răspunsul corect a fost dat de Ruby – două animale de companie, un câine și o pisică.

Cum s-au descurcat concurenții puteți afla din clipul de mai jos din Asia Express.

Ana Morodan, atac de panică la Asia Express! „Toată echipa a fost nevoită să stingă luminile”... Cocuța, spectacol de dans pe marginea șoselei! „Nu era deloc momentul”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x