Antena Căutare

Vintilă s-a lăsat pe mâna unui frizer, în India: „Mi-am dat părul zeilor cu bucurie”

George Vintilă s-a lăsat pe mâna unui frizer în India, astfel încât să câștige un avantaj în competiția „Asia Express”. El a explicat de ce a acceptat această provocare.

George Vintilă s-a lăsat pe mâna unui frizer în India, astfel încât să câștige un avantaj în competiția „Asia Express”. El a explicat de ce a acceptat această provocare.

„Mi-am pus toată încrederea în acel om. Nu știu de ce, probabil de oboseală”, a spus Vintilă, care a fost extrem de fericit că apa folosită de frizer a fost rece.

„Mi-am dat părul zeilor cu atâta bucurie, pentru că știam că odată ras pe cap va fi puțin mai răcoare”, a mai spus Vintilă.

„Poate ni se vor schimba sorții, cine știe”, a spus și Șerban Copoț.

Pentru a obține un avantaj în competiție, echipele au fost provocate să renunțe la podoaba capilară, asemeni pelerinilor indieni, care fac sacrificii religioase în cinstea zeitățile hinduse. În schimbul avantajului, băieții trebuie să se radă în cap și să renunțe la barbă, iar fetele să își taie zece centimetri din păr.

Urmăriți clipul de mai jos din emisiunea „Asia Express”.

Ana Morodan, la capătul puterilor! A avut nevoie de îngrijire medicală. „Mă doare tare”... Concurenții „Asia Express” au probleme mari cu indienii! Oase şi CRBL: „Ne-am luat cea mai jalnică țeapă din istoria ome...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x