Antena Căutare

Vlad Enăchescu, despre Asia Express, pe Facebook: E un exemplu de urmat, deși nu este deloc ușor

Vlad Enăchescu a scris pe platforma de socializare Facebook că Asia Express, cel mai dur reality-show, este un exemplu de urmat în televiziune, deși „nu este deloc ușor ce fac acești oameni”. El a felicitat echipa de producție și a spus că a fost încântat de vedete care participă în competiție.

Vlad Enăchescu a scris pe platforma de socializare Facebook că Asia Express, cel mai dur reality-show, este un exemplu de urmat în televiziune, deși „nu este deloc ușor ce fac acești oameni”. El a felicitat echipa de producție și a spus că a fost încântat de vedete care participă în competiție.

În mesajul pe care l-a publicat pe platforma de socializare Facebook, Vlad Enăchescu s-a referit și la momentul în care au fost interpretate manele la gala premiilor Gopo.

„Sport puțin zilele astea drept pentru care mi-am împărțit seara între Gala Premiilor Gopo și Asia Express. Gala poate a arătat bine pentru cei prezenți, dar a fost modestă pentru telespectatori. Sunet prost (execrabil pe alocuri), o fată și un băiat pe covorul roșu nepregătiți pentru meseria de repoter TV (înțeleg că erau actori) și totul a culminat cu niște manele de toată frumusețea pe scena Teatrului Național București!!! Doamnelor și domnilor organizatori nu credeți că este prea mult totuși? Adică după ce că avem parte de foarte puține momente culturale le mai distrugem și pe acestea??? Păcat. Mare păcat”, a scris Vlad Enăchescu.

Despre Asia Express, Vlad Enăchescu a spus că este un „reality-show simpatic, muncit la greu”.

„Asia Express însă pot să vă spun că este un reality-show simpatic, muncit la greu și cu foarte multe momente de umor! La prima ediție nu prea m-am uitat pentru că dpdv casting erau participanți care nu mă atrăgeau. În sezonul 2 s-a făcut ceva curățenie printre vedete participante, 2 dintre așa zise-le staruri părăsind rapid competiția - ceea ce a adus un plus de calitate. Am descoperit oameni pe care nu îi cunoscusem personal și despre care aveam altă “imagine”. Îmi place foarte tare de omul Șerban, de nebunia-frumoasă a cuplului Morodan/Teleșpan, de atitudinea artistei Ruby, de stoicismul lui Ipate (uneori “sufocat” de Jojo - să nu te superi pe mine), de combativitatea coregrafilor Cocuța-Boantă și nu în ultimul rând de Oase. Pe el nu l-am văzut niciodată înainte de acest show. Nici măcar nu știu cu ce se ocupă. Dar am descoperit un mucalit veritabil, iar tandem-ul cu CRBL este savuros. Felicitări întregii echipe de producție - nu este deloc simplu ce fac oamenii ăștia - și poate că e un exemplu de urmat atunci când se mai fac „distribuții” pentru diverse emisiuni TV și s-ar putea renunța la pseudo-vedete care nu au valori și nici ceea ce transmite publicului”, a mai scris Vlad Enăchescu.

Cel mai dur reality-show, Asia Express - Drumul Elefantului, continuă duminică, luni și marți, de la 20:00, pe Antena 1.

Ana Morodan și Teleșpan, eliminați din Asia Express - Drumul Elefantului: „Acest show este o experiență personală”. Gale... Momente critice. Unul dintre cei mai iubiți concurenți de la Asia Express se accidentează grav: „Simt o durere incredibi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x