Live acumNunta cu scântei (r)
Prime Time 20:00Poftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)

Asia Express

PREMIERA SEZONULUI 3: SÂMBĂTĂ, 15 februarie, ORA 20.00

Avion la scară și cameră de hotel de lux pentru Gina Pistol, în ”Asia Express”! Prin ce aventuri a trecut prezentatoarea TV pe Drumul Comorilor

În Asia, Gina Pistol a avut nu numai avion la scară ci şi o cameră de hotel foarte frumoasă! Însă Drumul Comorilor nu poate fi floare la ureche nici măcar pentru prezentatori. Aşa că, Gina a fost nevoită să vorbească cu fanii dintr-un loc mai puţin obişnuit.

”Astăzi la filmări am purtat o rochie lungă, superbă, o rochie ce atingea pământul. Dar vreau să vă arăt picioarele mele după o zi de filmare. Atenţie următorul conţinut s-ar putea săvă afecteze emoțional. Sunteți pregătiți?”, și-a început șirul dezvăluirilor Gina Pistol.

”A, şi da sunt pe toaletă pentru că este singurul loc bun unde am lumină ok. Şi după cum vedeţi nu fac nimic doar stau pe toaletă.”, a mai spus Gina Pistol, după care și-a etalat picioarele pline de praf.

Dar să revenim la "temerarii" care au pornit în octombrie să caute comoara de 30.000 de euro în Filipine şi Taiwan. Dintre toţi concurenţii, Alex Abagiu şi Radu Vlăduţ au şocat cu tricourile purtate în competiţie.

”Chiar mi s-a părut mai original decât să o punem pe Ana cu Teleşpan. Pentru că în felul ăsta măcar am creat un moment care pe noi ne-a marcat în show şi nu neapărat un moment emblematic pentru show.”, au declarat Abagiu și Radu.

”Ne-am dus şi în sezonul întâi şi echipa mea preferată a fost Crudu cu Blochina. Şi l-am întrebat: vrei să porţi tricoul cu blochina că eu sigur îl port pe ăla cu Crudu. A zis da îl port şi atunci am zis hai să facem şi tricourile astea.”, au mai spus ei.

CONECTEAZA-TE CU ASIA EXPRESS
Subscribe pe
👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Asia Express

Urmareste Asia Express Sezonul 2 (INTEGRAL) pe 👉 AntenaPlay
Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube