Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Cum și-a refăcut Malone viața amoroasă cu Gina după ce a citit o carte: „Femeile, atunci când simte pofta aia mare are...o licărire în ochi”

Malone  și-a refăcut viața sexuală cu Gina după ce a citit o carte, mă rog, noroc cu lectura Danielei, intelectuala grupului.

Malone și-a refăcut viața sexuală cu Gina după ce a citit o carte, mă rog, noroc cu lectura Danielei, intelectuala grupului. : „Femeile, atunci când simte pofta aia mare are...o licărire în ochi”, a aflat Malone și a așteptat să o vadă la Ginuța pentru a ști care e timpul ptrivit „să sară pe ea”.

A așteptat două zile, iar licărirea a adus cu sine o partidă de amor incendiară

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Baieti de oras nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/baieti-de-oras/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Baieti-de-oras-1071976969575868/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: https://www.youtube.com/c/Baietideoras.

➡️ Băieţi de oraş episoade integrale online dar şi episoadele LIVE le poti urmari doar pe AntenaPlay: https://goo.gl/lUvXOc. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop.