Live acumiRoast Istoric
Prime Time 20:00Chefi la Cutite

Are 31 de ani și este măritată cu un bărbat de 63! Le-a transmis cel mai dur mesaj celor care o critică!„Încă de prima dată când l-am văzut...”

O femeie în vârstă de 31 de ani din Statele Unite ale Americii s-a căsătorit cu un bărbat în vârstă de 63 de ani, cu care a făcut și un copil, acum în vârstă de trei luni.

Emma Thomas și John Planas.

Emma Thomas, o femeie de afaceri din California, a avut anterior o relație abuzivă, din care are un fiu.

Femeia susține că s-a simțit atrasă imediat de John Planas, când l-a întâlnit din întâmplare, în 2017, și că, deși el i-a dat numărul lui de telefon atunci, ea a decis să nu îl contacteze, gândindu-se că lumea o va critica, din cauza diferenței de vârstă dintre ei.

„Când l-am întâlnit, eu treceam printr-o perioadă foarte grea. Când m-a văzut el prima dată, eu plângeam. M-a întrebat dacă sunt bine, iar eu i-am răspuns că tatăl iubitului meu este foarte rău cu mine.

Am acceptat fără să mă gândesc să intru în mașina lui. M-a dus la atelierul lui auto și mi-a dat telefonul lui, să o sun pe mama mea, să vină să mă ia. Mi-a dat numărul lui de telefon, iar eu îmi doream să îl revăd, dar creierul meu îmi spunea că nu este în regulă, pentru că mă vor judeca oamenii, deaorece el este mai bătrân decât mine”, a povestit tânăra.

Totuși, câteva luni mai târziu, Emma Thomas l-a întâlnit a doua oară pe John Plans, originardin Filipine, tot din întâmplare. De această dată, tânăra a decis să nu mai piardă șansa. Cei doi au început să iasă la întâlniri și s-au îndrăgostit repede.

La un moment, dat, tânăra a primit invitația de a merge într-un turneu mondial alături de solistul unei trupe punk rock, dar a refuzat, din cauza sentimentelor pe care le avea deja pentru John.

În noiembrie 2018, s-au cerut reciproc în căsătorie, spontan, folosind inele din cauciuc, pe care l-au găsit într-o mașină.

Emma și John s-au căsătorit pe 1 aprilie 2019 și au devenit părinții unei fetițe, Anneliese, acum în vârstă de trei luni.

„Are darul de a mă calma. Este ca un calmant uman pentru mine. Este atât de sigur pe el, de calm și cu picioarele pe pământ. Am fost atrasă de el de la început. Mi-a plăcut la nebunie părul lui negru, ușor încărunțit. Arăta old school”, a spus Emma Thomas despre soțul ei.

Au întâmpinat dificultăți la începutâ

Relația lor nu a fost, însă, ușoară, la început. Potrivit tinerei, fiii partenerului ei au fost sceptici la început, bănuind-o că ar avea, de fapt , vreun interes ascuns.

„Și tatăl meu era supărat, dar acum îl iubește pe John. Sunt buni prieteni. Întreaga mea familie îl adoră. În privința fiilor lui, nu îmi doresc să îmi spună vreodată mamă, ci să mă vadă mai degrabă ca pe sora lor mai mare, pentru că nu este cine știe ce diferență de vârstă între noi”, a mai spus Emma Thomas.

Femeia recunoaște că oamenii obișnuiesc să îi întrebe dacă el este tatăl ei sau dacă este bunicul fiicei lor. El alege uneori să spună că da, doar ca să nu mai fie nevoit să dea explicații.

„Iubirea nu ține cont de vârstă. Când te îndrăgostești de cineva, te îndrăgostești pur și simplu, fie că acea persoană este în vârstă, prea tânără, supraponderală, slabă etc. Trebuie întotdeauna să îți asculți inima și să nu îți mai pese de ce ar putea spune lumea”, a mai spus Emma Thomas.

Recomandari