Live acumAcces Direct
Prime Time 20:25Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Ce s-a întâmplat cu profesoara care a făcut amor și s-a căsătorit cu un elev. Anunțul devastator a venit ca un trăsnet: „Nu mai e!”

Ea, 34 de ani, mamă a patru copii. El, 12 ani, elev în clasa la care femeia preda. Relația interzisă a fost descoperită și pedepsită. Profesoara a fost condamnată la închisoare. După ce a fost eliberată, iubitul ei o aștepta. S-au căsătorit și au devenit părinți. Povestea lor a luat o nouă turnură șocantă!

Ce s-a întâmplat cu profesoara care a făcut amor și s-a căsătorit cu un elev. Anunțul devastator a venit ca un trăsnet: „Nu mai e!”

Mary Kay Letourneau, o profesoară de gimnaziu din Seattle, SUA, a ținut primele pagini ale ziarelor, în anii 90. Motivul era unul cu totul scandalos.

Femeia, care la acea vreme avea 34 de ani, soț și patru copii acasă, și-a sedus unul dintre elevi. Băiatul avea 12 ani. Profesoara a fost arestată și acuzată de viol și corupere de minori. A fost condamnată la șapte luni de închisoare, după ce a semnat un acord de recunoaștere a vinovăției.

La scurt timp după ce a fost eliberată, Letourneau și elevul au fost prinși întreținând relații sexuale în mașina ei, într-o parcare. Femeia și-a petrecut următorii șapte ani în închisoare.

Însă relația celor doi a continuat și în spatele gratiilor. În ciudat tutoror efoturilor familiei minorului, băiatul nu a renunțat la profesoară. După ce și-a ispășit pedeapsa, Letourneau s-a logodit și chiar căsătorit cu fostul ei elev.

Au adus pe lume doi copii, înainte de a se separa, în anul 2017.

Luni seara, avocatul profesoarei a anunțat că Letourneau a murit. Femeia avea 58 de ani.

Din informațiile oferite, se pare că fosta profesoară s-a luptat luni bune cu o formă gravă de cancer. Cel care i-a fost alături în ultimele momente a fost chiar elevul-soț.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro