Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:50Observator Special

Cumplit! Ce se întâmplă acum cu fetița de 13 ani care susține că a rămas însărcinată cu un băiat de 10 ani: „Sunt îngrozită”

„Am 13 ani și sunt însărcinată cu bebelușul iubitului meu care are 10 ani”. Daria a șocat o lume întreagă cu delarațiile ei. Acum, însă, copilei care se pregătește să devină mamă a devenit un calvar. Fata a cedat și a mărturisit tot!

Ce se întâmplă acum cu fetița de 13 ani care susține că a rămas însărcinată cu un băiat de 10 ani: „Sunt îngrozită”

Daria, o copilă de doar 13 ani, din Rusia, a devenit cunoscută în întrega lume după ce a anunțat că va deveni mamă. Mai șocant, poate, era faptul că fata susținea că tatăl copilului pe care îl poartă în pântec este iubitul ei, Ivan, în vârstă de 10 ani.

În urmă cu câteva zile, Daria a mărturisit adevărul. A povestit sarcina este, de fapt, rezultatul unui viol.

„Vă întrebați cine este tatăl copilului meu? Am fost victima unui viol. Nu vă pot povesti cum s-a întâmplat, pentru că este prea dureros să îmi aduc aminte. Pentru mult timp după incident, n-am putut să fac nimic. Îmi era teamă și eram singură.

Era întuneric, n-a avut cine să mă ajute. S-a întâmplat într-o scară de bloc, chiar pe trepte. Nu pot da mai multe detalii”, a scris ea, pe o rețea de socializare.

Apel urgent pentru introducerea educației sexuale în școli: „Copiii se protejează prin informație, nu prin frică! Avem cele mai multe mame minore din UE”

Fata a spus că se teme de cel care a violat-o spunând doar că era un „băiat mai mare și gras”.

„Locuiește în același oraș ca mine – și este vorba despre un oraș mic. Îmi este foarte frică să îl întâlnesc pe stradă”, a continuat fata.

Agresorul este cercetat, în prezent, de procurori. Partenitatea va fi stabilită după ce Daria va naște, printr-un test ADN.

Se pare că acela a fost doar începutul unui șir de dezvăluiri. Daria a organizat o sesiune de întrebări și răpunsuri, pe Instagram. Fata a vorbit despre numele pe care ea și Ivan l-au ales pentru fiica lor, dar și despre naștere.

„Sunt îngrozită, ăsta este adevărul. Am toleranță scăzută la durere și nu cred că aș suporta să nasc pe cale naturală”, a mărturisit ea.

Bebelușa care i-a lăsat muți pe medici. Ce avea fetița pe obraz, la naștere: „Există doar 35 de cazuri, în istorie!” - FOTO

De fapt, nici nu va fi cazul. Pentru că este încă un copil, corpul Dariei nu este încă complet format, nefiind pregătit să treacă printr-o naștere. Cel mai probabil, medicii vor alege să îi facă o operație de cezariană.

„Doctorul meu mi-a explicat că pelvisul meu nu este încă format complet. Mi-a spus ceva de cezariană...dar toate planurile se vor face când ajung la 32 de săptămâni”, a adăugat ea.

Mirele a luat-o la goană, în noaptea nunții. Ritualul socrilor i-a dat fiori reci: „Nu pot să particip la așa ceva!”

Daria le-a mai spus celor peste 100.000 de urmăritori de pe rețeaua socială că Ivan, care acum a împlinit 11 ani, a promis să o ajute să crească bebelușul. Fata speră să își poată continua studiile și, când va împlini 18 ani, să aibă bani să se mute din casa mamei sale.

Recomandari